Website optimalisatie voor recreatie en toerisme

Wil je graag meer bezoekers op jouw website, meer omzet of de gasten beter informeren? Website optimalisatie voor bedrijven in de recreatie is een goede oplossing voor het realiseren van meer boekingen. Prosuco is dé marketingspecialist in de recreatiebranche. Voor alle online marketing en voor website optimalisatie recreatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Online marketing in de recreatie

De online marketing voor campings en vakantieparken is een vak apart. Je wilt je natuurlijk graag onderscheiden van andere campings en vakantieparken of meer online boekingen realiseren. Bij Prosuco realiseren we dit met doelgerichte marketing. Net als bij jou, staan bij ons de gasten van de camping of het vakantiepark centraal. Alle marketing is gericht op het aanspreken van de juiste gasten, zodat er daadwerkelijk boekingen uitkomen. Wij zijn continu bezig met de website optimalisatie voor de recreatie- en toerismebranche. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens een aantal van onze projecten in ons portfolio.

Website optimalisatie voor de recreatie

Prosuco helpt je graag met de SEO en het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Website optimalisatie houdt in dat we kijken naar jouw website en deze proberen te verbeteren op klantvriendelijkheid, vindbaarheid en zichtbaarheid. Dit doen we door de gast continu centraal te stellen. Het is belangrijk dat de gasten de juiste informatie krijgen, maar ook een duidelijk beeld krijgen van jouw camping of vakantiepark. In de stijl van jouw doelgroep proberen we de (potentiële) gasten aan te spreken.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een belangrijke factor voor de vindbaarheid van jouw website is zoekmachineoptimalisatie. We vinden relevante zoektermen en schrijven content. Zoekmachineoptimalisatie voor jouw camping of vakantiepark zorgt ervoor dat de site hoger in Google komt. Hiermee leiden we meer bezoekers naar de website en realiseren we meer boekingen. Regelmatig ontvang je een rapportage met meetbare punten over de resultaten die zijn behaald.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Een handige tool om relevante bezoekers naar de website te trekken, is Google Ads. Prosuco is geregistreerd Google Partner. We maken de mooiste Google advertenties voor jouw camping of vakantiepark. Dit kan op campagnebasis, maar ook voor een langdurige periode.

Retargeting campagnes

Een vakantie boeken is vaak een heel proces. De meeste vakantiegangers zijn lang op zoek naar de juiste vakantieplek. Hierdoor komen ze op verschillende websites tijdens de aankoopfase en oriëntatie fase. Een retargeting campagne houdt in dat er wordt geadverteerd met jouw camping of vakantiepark op banners op andere websites. Hiermee behaal je al snel veel naamsbekendheid en dit zorgt uiteindelijk voor meer online boekingen via de website.

E-mailmarketing

Het regelmatig informeren van de gasten is ontzettend belangrijk. Wanneer je regelmatig iets laat horen aan de gasten, bouw je al snel een relatie met hen op. E-mailmarketing is hiervoor een uitstekend kanaal. De gasten worden geïnformeerd via een prachtige nieuwsbrief in de mailbox.

Social media marketing

Tegenwoordig zijn de social media kanalen niet meer weg te denken. Voor alle campings en vakantieparken is het dan ook belangrijk om actief te zijn op kanalen als Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat of Google Plus. Prosuco kan aan de hand van een social media planning doelgerichte content plaatsen op social media kanalen. Hiermee creëer je gemakkelijk betrokkenheid bij de gasten en bereik je potentiële gasten.

Website optimalisatie recreatie

‘Old School’ marketing

Niet alleen via social media is resultaat te behalen, maar ook nog altijd op de ‘ouderwetse’ manier. Wij verzorgen tegen een scherp tarief opmaak én verzending van een originele boodschap per post. We zorgen ervoor dat de boodschap opvalt tussen al het andere. Graag denken we met je mee over doelgerichte boodschappen die passen bij jouw bedrijf en de gasten.

Onze offline expertise

  • Doelgroep analyse & segmentatie
  • Huisstijl concept & creatie
  • Brochures & prijslijsten
  • Vakantiemagazines (ook online)
  • Direct mailing

Vormgeving

Website optimalisatie recreatie begint bij een prachtige en gebruiksvriendelijke website. Wanneer je meer online boekingen wilt realiseren of de gasten goed wilt informeren, is een aangename website belangrijk. Wij kunnen je helpen bij het vormgeven en ontwikkelen van een prachtige nieuwe website, maar ook onderdelen van de huidige website. Het ontwerpen van een nieuwe website doen wij in samenwerking met onze partner 3w Media. Denk bijvoorbeeld aan een goed boekingssysteem, een prijslijst of een gedetailleerde plattegrond. Wij zorgen ervoor dat alle vormgeving een prachtig geheel vormt, maar ook erg gebruiksvriendelijk is. Onze websitebouwers spelen in op alle ontwikkelingen met de beste tools binnen de recreatiebranche.

Hét Marketingbureau in de recreatiebranche

Wij hebben al jarenlang ervaring in de recreatiebranche. Met Prosuco als partner weet je dan ook zeker dat er altijd vol passie en inzet gewerkt wordt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. 

Bij ons kun je werkzaamheden verwachten zoals social media marketing, nieuwsbrieven, offline marketing en meer. Met Prosuco als partner heb je dus een totale marketing oplossing. Heb je nog vragen wat wij allemaal voor je kunnen doen? Neem contact met ons op, wij staan je graag te woord. 

Wat kunnen we voor je betekenen?

We helpen je graag met websiteoptimalisatie en online marketing in de recreatiebranche. Zo heb jij je handen vrij voor de gasten. Samen kunnen we mooie resultaten behalen uit de marketing activiteiten. Benieuwd wat ons online marketingbureau in de recreatiebranche voor jouw kan betekenen? We maken graag kennis!

Contact opnemen

Wij helpen je graag bij recreatiemarketing!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden