Menu

Website optimalisatie recreatie en toerisme

Wilt u graag meer bezoekers op uw website, meer omzet of uw gasten beter informeren? Website optimalisatie voor bedrijven in de recreatie is een goede oplossing voor het realiseren van meer boekingen. Prosuco is dé marketingspecialist in de recreatiebranche. Voor alle online marketing en voor website optimalisatie recreatie bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Online marketing in de recreatie

De online marketing voor campings en vakantieparken is een vak apart. U wilt zich graag onderscheiden van andere campings en vakantieparken of meer online boekingen realiseren. Bij Prosuco realiseren we dit met doelgerichte marketing. Net als u, staan de gasten van uw camping of vakantiepark centraal bij ons. Alle marketing is gericht op het aanspreken van de juiste gasten, zodat er daadwerkelijk boekingen uitkomen. Wij zijn continu bezig met de website optimalisatie recreatie en toerisme. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk ook een aantal van onze projecten in ons portfolio.

Website optimalisatie recreatie

Prosuco helpt u graag met de SEO en het verbeteren van de vindbaarheid van uw website. Website optimalisatie recreatie houdt in dat we kijken naar uw website en deze proberen te verbeteren op klantvriendelijkheid, vindbaarheid en zichtbaarheid. Dit doen we door uw gasten continu centraal te stellen. Het is belangrijk dat uw gasten de juiste informatie krijgen, maar ook een duidelijk beeld krijgen van uw camping of vakantiepark. In de stijl van uw doelgroep proberen we uw (potentiële) gasten aan te spreken.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een belangrijke factor voor de vindbaarheid van uw website is zoekmachineoptimalisatie. We vinden relevante zoektermen voor u en schrijven content. Zoekmachineoptimalisatie voor uw camping of vakantiepark zorgt ervoor dat u hoger in Google komt met uw website. Hiermee leiden we meer bezoekers naar uw website en realiseren we meer boekingen. Regelmatig ontvangt u een rapportage met meetbare punten over de resultaten die zijn behaald.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Een handige tool om relevante bezoekers naar de website te trekken, is Google Ads. Prosuco is geregistreerd Google Partner. We maken de mooiste Google advertenties voor uw camping of vakantiepark. Dit kan op campagnebasis, maar ook voor een langdurige periode.

Retargeting campagnes

Een vakantie boeken is vaak een heel proces. De meeste vakantiegangers zijn lang op zoek naar de juiste vakantieplek. Hierdoor komen ze op verschillende websites tijdens de aankoopfase en oriëntatie fase. Een retargeting campagne houdt in dat er wordt geadverteerd met uw camping of vakantiepark op banners op andere websites. Hiermee behaald u al snel veel naamsbekendheid en dit zorgt uiteindelijk voor meer online boekingen via uw website.

E-mailmarketing

Het regelmatig informeren van uw gasten is ontzettend belangrijk. Wanneer u regelmatig iets laat horen aan uw gasten, bouwt u al snel een relatie met hen op. E-mailmarketing is hiervoor een uitstekend kanaal. De gasten worden geïnformeerd via een prachtige nieuwsbrief in de mailbox.

Social media marketing

Tegenwoordig zijn de social media kanalen niet meer weg te denken. Voor alle campings en vakantieparken is het dan ook belangrijk om actief te zijn op kanalen als Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat of Google Plus. Prosuco kan aan de hand van een social media planning doelgerichte content plaatsen op uw social media kanalen. Hiermee creëert u gemakkelijk betrokkenheid bij uw gasten en bereikt u potentiële gasten.

Website optimalisatie recreatie

‘Old School’ marketing

Niet alleen via social media is resultaat te behalen, maar ook nog altijd op de ‘ouderwetse’ manier. Wij verzorgen tegen een scherp tarief opmaak én verzending van een originele boodschap per post. We zorgen ervoor dat uw boodschap opvalt tussen al het andere. Graag denken we met u mee over doelgerichte boodschappen die passen bij u en uw gasten.

Onze offline expertise

  • Doelgroep analyse & segmentatie
  • Huisstijl concept & creatie
  • Brochures & prijslijsten
  • Vakantiemagazines (ook online)
  • Direct mailing

Vormgeving

Website optimalisatie recreatie begint bij een prachtige en gebruiksvriendelijke website. Wanneer u meer online boekingen wilt realiseren of uw gasten goed wilt informeren, is een aangename website belangrijk. Wij kunnen u helpen bij het vormgeven en ontwikkelen van een prachtige nieuwe website, maar ook onderdelen van uw huidige website. Het ontwerpen van een nieuwe website doen wij in samenwerking met 3w Media. Denk bijvoorbeeld aan een goed boekingssysteem, een prijslijst of een gedetailleerde plattegrond. Wij zorgen ervoor dat alle vormgeving een prachtig geheel vormt, maar ook erg gebruiksvriendelijk is. Onze websitebouwers spelen in op alle ontwikkelingen met de beste tools binnen de recreatiebranche.

Wat kunnen we voor u betekenen?

We helpen u graag bij uw website optimalisatie recreatie en online marketing. U heeft dan uw handen vrij voor uw gasten. Samen kunnen we mooie resultaten behalen uit de marketing activiteiten. Benieuwd wat ons online marketingbureau in de recreatiebranche voor u kan betekenen? We maken graag kennis!

Contact opnemen

Wij helpen u graag bij uw recreatiemarketing!

*Verplichte velden * *
*