Als eigenaar van een recreatiebedrijf ben je vaak een enorme duizendpoot en bezig met veel uiteenlopende werkzaamheden. Receptie, schoonmaak, onderhoud, entertainer, gastheer en gastvrouw, er komt zoveel bij kijken. Een helpende hand is dan altijd welkom!

Wat kunnen we voor je doen?

Door onze jarenlange ervaring in de recreatiebranche (veel van onze werknemers hebben zelf op een recreatiebedrijf gewerkt) weten we wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een recreatiebedrijf. Wij bieden je graag een helpende hand op het gebied van je marketing activiteiten. Dat kan variëren van het onderhoud van de website, het versturen van een nieuwsbrief, het plaatsen van een berichtje op social media tot het uitdenken en uitvoeren van een complete marketing-strategie, het bouwen van een website inclusief zoekmachine optimalisatie traject of het maken van een huisstijl inclusief plattegrond.

Samen kunnen we bepalen waar jij een helpende hand nodig hebt! Kijk eens bij onze portfolio en zie welke helpende hand wij andere recreatiebedrijven bieden.

Naar portfolio

Neem contact op!

Benieuwd welke helpende hand wij jou kunnen bieden? 

Vraag het ons gelijk

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden