Langdurig partnership
met mooie resultaten

Samen kom je verder

Ruim zes jaar geleden verzorgden we een eerste emailcampagne naar de gasten van Hoge Hexel. Ondertussen hebben we veel stappen gezet, van de ontwikkeling van de huisstijl tot het realiseren van een nieuw online boekingsplatform met Stratech Enterprise software. 

Wat doen jullie eigenlijk?

Omdat we als topleverancier door de Recron aangeraden werden, mochten we ons zes jaar geleden voorstellen aan de directie van Bungalowpark Hoge Hexel. Tijdens ons eerste gesprek werd al snel duidelijk: Prosuco doet veel, heel veel. 

Met veel enthousiasme zijn we aan de slag gegaan om samen de marketing- en communicatie activiteiten uit te breiden en te professionaliseren. Ondertussen heeft dit geresulteerd in een jarenlange plezierige samenwerking, waarin we mee mochten groeien én denken met dit mooie bungalowpark in Twente.

 

Heel veel!

Een greep uit onze werkzaamheden voor Bungalowpark Hoge Hexel:

  • Responsive website
  • Ontwikkeling online boeken koppeling met Stratech Enterprise
  • E-mail Campagnes
  • Facebook Marketing
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Huisstijl ontwikkeling, brochures, advertenties, etc.

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden