Al sinds 2010 werken we samen met Vakantiepark Eiland van Maurik en Vakantiepark de Luttenberg, een mooie (en succesvolle) samenwerking!

Eén van de belangrijke uitgangspunten van onze aanpak: hoe langer we met je samenwerken, hoe efficiënter onze resultaten. En dat geldt zéker voor onze relatie met Vakantiepark Eiland van Maurik & Vakantiepark de Luttenberg. Eigenaar Lennard Kempers vertelt: “Al sinds 2010 werk ik samen met Prosuco. Met Janine en Gerben hebben we heel veel stappen gemaakt in het professionaliseren van onze (online) marketing. Het plezierige is, dat deze samenwerking echt hybride is. Afhankelijk van de groei van ons eigen team en organisatie hebben we op- en afgeschaald in onze samenwerking. Maar het contact bleef altijd. We merkten dat onze behoefte aan feeling met de ontwikkelingen belangrijk was. De expertise van Prosuco in alle facetten van online marketing delen ze met ons én met ons team. Daar groeien en profiteren we van”.

Janine: “Het leuke van deze langdurige samenwerking is, dat je enorm betrokken bent bij het reilen en zeilen op beide parken. Ik hou er ook enorm van dat je op die manier écht kunt meedenken en schakelen in de praktijk. Er gebeurt zoveel! Het is voor ons een prachtige uitdaging om met praktisch advies en uitvoering bij te dragen aan het succes van beide parken. We doen dat door samen mee te kijken naar omzetresultaten, bezetting, Google Ads, social media campagnes, etc. Samen met Lennard en zijn team sturen we op resultaten en spelen we in op alle trends en ontwikkelingen in de branche. Wat we zoal deden en doen?

  • Marketingstrategie & planning
  • E-mailcampagnes
  • Google Ads
  • Social Media Ads
  • Brochure ontwerp & drukwerk
  • en… alles wat we daaromheen tegenkomen!

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden