Het vakantiegevoel
in een uniek 'Heigraaf-jasje'

Op Vakantiepark de Heigraaf wordt aan alles gedacht. En dat is te zien tot in de kleinste details. Naast een buitengewoon gezellig en gastvrij vakantiepark, vind je hier overal nét dat beetje extra, op z'n 'Heigraafs'. De snackbar in een dubbeldekker, 'Juuls' sfeerhuisje' met woonaccesoires, een stijlvolle ingerichte receptie... Dát sfeertje moest ook online!

Sfeervol, op een unieke manier

Op bezoek bij Vakantiepark de Heigraaf zagen we het al: dit is anders dan anders. Van de nostalgische woonboerderij als receptie, tot de knalrode 'Dubbellekkerdekker' snackbar in een échte dubbeldekker bus. Het vakantiegevoel bij dit vakantiepark wordt verrijkt met 'n Heigraafs tintje. 

Dat nam niet weg, dat er qua online presentatie veel te verbeteren viel. De conversie moest omhoog, gasten moeten snel en gastvriendelijk een reservering kunnen maken, maar ook het regelmatig wisselende aanbod van verkoopwoningen moet duidelijk te vinden en te presenteren zijn op de nieuwe site.

Natuurlijk allemaal: op z'n Heigraafs!

Hoe alles kan kloppen!

Met veel plezier en enthousiasme hebben we gewerkt aan de online presentatie van Vakantiepark de Heigraaf. De volgende zaken mochten we realiseren:

  • Responsive website
  • Integratie van Tommy Booking Support
  • Zoekmachinemarketing
  • Remarketing campagnes
  • Facebook-marketing
  • E-mailmarketing

Daarnaast geven we regelmatig advies en denken we mee in het efficiënt besteden van het marketingbudget.

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden