Voor een warm welkom aan de kust ga je naar Strandcamping Oase in Julianadorp. Ga door de duinen en met 100 meter sta je al op het strand in Noord-Holland. Vakantie vieren doe je hier op een kampeerplaats of in een luxe chalet.

Een warm welkom aan de kust

Strandcamping Oase heeft een unieke ligging bij het strand waar men geniet van het relaxte strandleven. De camping ligt op een half uurtje rijden van de randstad en is populair bij gezinnen met kleine kinderen en ook Duitse gasten. Voor deze doelgroep wilde de eigenaren iets anders dan anders. Een sfeervolle, stijlvolle en moderne uitstraling van de website. Hierbij denkend aan strand, duinen, zee en steigerhout. De nieuwe website heeft als doelstelling meer boekingen, nieuwsbriefinschrijvingen en verkoop van chalets. 

Voor Strandcamping Oase realise(e)r(de)n we:

  • Nieuwe responsive website in drie talen (Nederlands, Engels en Duits) met SSL-certificering
  • Integratie van reserveringssysteem Tommy 2.0 van Tommy Booking Support
    • Aankomst- en vertreknotificaties
  • Online marketing
    • SEO: Zoekmachine optimalisatie in het Nederlands en Duits
    • E-mailmarketing (nieuwsbrieven)

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * *
*
Onze vrienden