'Een vakantie voor iedereen', dat is het motto van Oostappen Vakantieparken. Prosuco heeft al vele jaren een mooie samenwerking voor online en offline marketing met dit echte familiebedrijf in de recreatie.

Continu marketing voor de beste zichtbaarheid van Oostappen

Al jaren komt Gerben bij Peter Gillis, enig eigenaar en oprichter van Oostappen Groep Vakantieparken, over de vloer. Het begon jaren geleden met een marketingadvies voor de vakantieparken. "Laat maar eens zien wat je kan", zei Peter tegen Gerben. Na een aantal opdrachten volgde er een succesvolle samenwerking waarbij de Oostappen Groep Vakantieparken goed op de kaart zijn gezet. Prosuco is al snel uitgegroeid tot een belangrijke partner van Oostappen, waarbij er met veel plezier (en succes) wordt samengewerkt. Ieder jaar genieten vele gezinnen van een heerlijke vakantie op een van de 9 parken in Nederland of België.

Familie Gillis: Massa is kassa

Je kent Peter Gillis en de Oostappen Groep Vakantieparken wellicht wel van de succesvolle realityserie 'Familie Gillis: Massa is kassa' op SBS6. In deze 8-delige serie volg je het reilen en zeilen van de familie Gillis op de Oostappen Groep Vakantieparken in tijden van COVID-19. Een veelbesproken programma dat in een korte tijd al veel fans heeft opgebouwd. Zoals Peter zou zeggen: "Gewoon hatseflatsen!"

Ennuh... Gerben van Prosuco komt samen met partner 3w Media ook in beeld als een nieuwe brochure en website aan Peter Gillis worden gepresenteerd.

Dit doen wij voor Oostappen Vakantieparken:

Wij zitten regelmatig met Oostappen Vakantieparken om tafel om de behaalde resultaten te evalueren en de nieuwe kansen en strategieën te bespreken. We hebben een uitgebreid Online Marketingpakket afgesproken bestaande uit:

  • SEO (organische vindbaarheid)
  • SEA (adverteren via Google)
  • Social media berichten en advertenties; zowel Facebook als Instagram
  • E-mailcampagnes
  • Direct mailings
  • Ontwerpen van brochures & flyers
  • En nog veel meer...

 

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden