De echte Amelandliefhebber boekt zijn vakantie bij Metz Verhuur! De unieke sfeer, de vriendelijke en gastvrije bewoners van dit eiland en een verblijf in een van de 50 luxe vakantiewoningen maken uw vakantie zeker tot een succes. Elke woning heeft zijn eigen unieke eigenschappen en kenmerken.

Overzicht en eenvoud

Met meer dan 50 luxe vakantiewoningen in het aanbod, elk met zijn eigen sfeer, kenmerken en prijzen, is het overzichtelijk en snel kunnen boeken van deze vakantiewoningen iets om goed over na te denken. Hoe kunnen we er voor zorgen dat een nieuwe of terugkerende gast eenvoudig de juiste vakantiewoning vindt en boekt? Dat was de opdracht die we vanuit Metz Verhuur kregen. Op de website hebben we twee verschillende manieren van het vinden van de juiste vakantiewoning toegevoegd. Een uitgebreide zoek & boek functie waar gezocht kan worden op de naam van een woning, woningen geselecteerd kunnen worden op basis van het aantal personen en op een aankomst-en vertrekdatum. Voor een snel overzicht van de beschikbare woningen met een prijs is er een prijzenoverzicht waar in een oogopslag te zien is wat er in een bepaalde periode nog vrij is.

Wat doen we precies?

Onze werkzaamheden voor Metz Verhuur & Beheer:

  • Responsive website met koppeling boekingssysteem Tommy 2.0
  • Uitbreiding Tommy koppeling met op maat gemaakte prijzenmatrix
  • Online marketing traject met 
    • SEO: organische optimalisatie
    • E-mailnieuwsbrieven

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden