Het is een voorrecht om voor dit vakantiepark op Ameland te mogen werken. Een bijzonder vakantiepark, dat op Ameland uniek is: een vakantiepark van Amelanders die met hart en ziel dit unieke Waddeneiland als vakantiebestemming promoten. We dragen daar graag ons steentje aan bij.

Ervaring met boekingssoftware?

Bij Vakantiepark Klein Vaarwater was de belangrijkste vraag: hoe is jullie ervaring met het implementeren van online boekingssoftware. En da's een makkelijke: we zijn expert. 

Dit jaar mochten we dat opnieuw laten zien door op de website van dit mooie Amelandse park, de boekingssoftware van Stratech Enterprise op een heldere en gastvriendelijke manier te integreren. Niet alleen Vakantiepark Klein Vaarwater, maar ook de websites van Strandhotel Buren aan Zee en het Strandpaviljoen 't Strandhuys zijn door ons gerealiseerd.

Marketingexpert in de recreatie

Voor Vakantiepark Klein Vaarwater realiseerden we diverse zaken:

  • Responsive websites voor het vakantiepark, het hotel en het strandpaviljoen
  • Op maat gemaakte koppeling met boekingssoftware Stratech Enterprise
  • Email marketing (ontwikkeling emailtemplates)
  • Zoekmachine marketing (SEO)

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden