Met je blote voeten in het zand, de frisse zeelucht opsnuiven of lange strandwandelingen. De Zeeuwse kust ontdek je het beste vanaf Camping de Strandloper! De ligging aan de Brouwersdam en de korte afstand naar het Noordzeestrand, maken dit de ideale locatie voor watersport- en strandliefhebbers.

Een mix van werkzaamheden

Het hoeft niet altijd zo te zijn dat de klant ons benaderd voor advies of hulp. Het kan natuurlijk ook andersom! Zo werd Camping de Strandloper benaderd door onze Cees-Jan en collega Christaan (Tommy Booking Support). Zij waren van mening dat de website en het boekingssysteem die de camping gebruikte, wel aan vernieuwing toe waren. Tijdens een bezoek aan de Zeeuwse familiecamping, van eigenaar Bob van Baarle, werden verschillende mogelijkheden besproken. Van een Mobile-first website met nieuwe huisstijl, tot een eenvoudig en nieuw boekingssysteem en online marketingwerkzaamheden. Samen kwamen we tot de conclusie dat een all-in pakket de beste optie zou zijn om Camping de Strandloper weer op de kaart te zetten.

Vaak zijn wij dusdanig enthousiast over het 'product' van onze klant, dat we het zelf ook gaan testen ;-). Zo ging collega Stephanie afgelopen zomer lastminute op vakantie bij Camping de Strandloper in Zeeland! 

Onze taken voor Camping de Strandloper:

  • Nieuwe huisstijl
  • Een mobile-first website in drie talen, uiteraard met SSL-certificering
  • Integratie van het boekingssysteem Tommy 2.0
  • Zoek & Boek Advanced uitvoering; met extra prijsmatrixen in de zoek & boek
  • SEO-traject in het Nederlands en Duits
  • Opmaak aankomst- & vertreknotificaties
  • Ontwerp plattegrond

En natuurlijk liggen er nog meer mooie kansen, die we de komende jaren samen met de familie van Baarle goed in kaart blijven brengen.

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden