Er zijn heel veel campings in Zeeland. Dus dan wil je toch graag jezelf nét even anders presenteren. Een uitstekende kans voor Camping Muralt, want deze camping ís ook anders dan anders: een rustoord voor duikliefhebbers en kitesurfers. Maar ook een fijne camping als je met je (kleine) kinderen wilt genieten aan de Zeeuwse kust.

Knus en klein

Camping Muralt is een kleine gemoedelijke camping, waar de eigenaren Erika en Bastian Hanson zelf de touwtjes in handen hebben. Veel gasten komen jaar in jaar uit naar deze camping omdat ze zich er thuis voelen en het een perfecte uitvalsbasis is voor allerlei sportieve activiteiten.

Zo is is er een trouwe groep kite-surfers, die zich kunnen uitleven op de Brouwersdam. En zijn er groepen duikers, die tegelijkertijd graag een bezoekje brengen aan de duikwinkel van Bastians broer, eveneens op de camping.

Voor Camping Muralt realiseerden we:

  • nieuwe website, op basis van de stijl van een prachtig strak logo met mooie kleuren
  • integratie van Tommy Booking Support
  • automatisch vertrekberichten (HTML), voor verzending vanuit het boekingssysteem.

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden