Een spraakmakende en toonaangevende vakantiebestemming middenin de Franse Ardèche: Camping & Aquapark Le Pommier is een begrip onder de Frankrijkgangers. Samen met de eigenaren van de camping hebben we gezocht naar een online presentatie die de bezoeker al direct van de ene verbazing in de andere laat vallen.

Online spektakel...

De nieuwe website van Camping le Pommier moest er niet zó maar eentje zijn... want wie eenmaal in reallife kennis heeft gemaakt met het spektaculaire Aquapark Ardèche, begrijpt dat dit spektakel ook online tot z'n recht moet komen.

Niet voor niets start de website dan ook met tromgeroffel: daar gebeurt wat! Op de homepagina koppelden we fullscreen videomateriaal vanaf YouTube. Overigens door le Pommier volledig zelf te editten via het custom-made CMS systeem met een speciale video-module.

Online resultaat!

Ook de nieuwe website van Camping le Pommier bouwden we op in een op maat gemaakt CMS systeem, waarin de medewerkers van de camping op een eenvoudige en snelle manier de website zelf kunnen bijhouden.

  • Responsive website in 4 talen, inclusief uitgebreid CMS systeem
  • Koppeling online boeken Eurecrea GX van AICN Automatisering
  • Zoekmachine marketing
  • Emailmarketing

Offline realiseren we voor Camping Le Pommier diverse zaken:

  • Concept & ontwerp Direct Mailings
  • Ontwerp diverse advertenties

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden