Soms kom je ergens... en weet je: dit vergeet ik nooit meer. Zo ook Camping Land uit Zee. Daar moet je gewoon eens geweest zijn. Al is het maar om aangestoken te worden door het enthousiasme van Saskia en Jervin Tonneman. Geen uitdaging is ze gek genoeg. En dat zie je terug in het vliegtuig, de helikopter, de tram, de stoomlocomotief en de Oostenrijkse huisjes. En als je dan denkt dat je alles wel gezien hebt, moet je vooral de nieuwsgierige emoe's nog even begroeten.

Camping Land uit Zee is bijna letterlijk uit de zee getrokken. Het enthousiaste ondernemers echtpaar Saskia en Jervin Tonneman hebben de armen uit de mouwen gestoken een een bijzondere camping gerealiseerd. Elke accommodatie is een verhaal op zich en werd op een bijzondere manier naar de camping gebracht. Uniek overnachten is hier zo'n beetje uitgevonden: van helikopter tot rotterdamse tram. En niet te vergeten: de eigenhandig gebouwde Oostenrijkse huisjes met een totaal eigen charme.

Voor Camping Land uit Zee realiseerden we:

  • Nieuw logo & huisstijl
  • Een responsive website in twee talen, uiteraard met SSL Certificering
  • Integratie van het boekingssysteem Tommy 2.0

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden