Wat doe je als je huidige websitebureau ermee stopt? Dat overkwam Marianne van Camping La Bonne Vie. Per toeval kwam ze hierover in contact met onze collega Marlie en daarom zorgden wij voor een nieuwe website inclusief boekingssysteem!

Ook kleine projecten

Een eigen camping in Frankrijk beginnen. Dat was de droom van de Nederlandse Marianne. Zo kocht zij een paar jaar geleden Camping La Bonne Vie in de prachtige Bourgogne. Er werd geinvesteerd in een nieuwe website, maar helaas was dat van korte duur. Ze moest weer op zoek naar een nieuw websitebureau. Gelukkig kwam ze in contact met een kennis van vroeger en tevens werknemer van Prosuco. 'Wij verzorgen websites voor campings en vakantieparken dus misschien kunnen wij wel iets voor je betekenen?' zei Marlie. En zo geschiedde.

Leuk dus om te weten dat wij ook kleine projecten op ons nemen, als alleen een website bouwen.

Dit mochten we doen:

  • Kleine restyling van het logo
  • Een mobile-first website in drie talen met SSL-certificering
  • Integratie van het boekingssysteem Tommy 2.0

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden