Een prachtig bungalowpark in Friesland, direct aan het Heegermeer. Waar de uitdaging ligt om online meer resultaten te behalen en de conversie te verhogen. Die kans grepen we met beide handen aan. Een goed begin is het halve werk!

Help!

Het verzoek van de Pharshoeke was helder: help!

Er was en is weinig tijd en te weinig kennis voorhanden om de vele marketing mogelijkheden in kaart te brengen en daarin de juiste afwegingen te maken.

Het bungalowpark is prachtig gelegen aan het water, biedt comfortabele en extra luxe bungalows en vakantie villa's aan. Toch bleef het gevoel: we kunnen beter, en we kunnen meer. 

 

 

Op naar een hogere conversie & meer gasten!

Dus gingen we aan de slag met:

  • De bouw van een nieuwe responsive website
  • Integratie boekingssoftware van AICN Automatisering
  • E-mailmarketing 
  • Geautomatiseerde aankomst- en vertrekberichten naar gasten

Er is nog meer te doen. De online mogelijkheden zijn onbeperkt... maar het marketingbudget niet. Daarom gaan we uitgekiend te werk: samen met de Pharshoeke brengen we in kaart welke investeringen in online marketing de moeite waard zijn... en welke niet. We meten het resultaat en zorgen zo uiteindelijk voor de beste mix van marketingactiviteiten.

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden