Het aanbod van vakantieportals is groot, erg groot. Dus toen de vraag kwam om mee te werken aan een nieuw online portal, was er gelijk de uitdaging om dit portal succesvol en onderscheidend in de markt te zetten. Een bijzonder project, waar we samen met onze collega's van 3W Media in Eindhoven, erg trots op zijn.

Transparantie in aanbod & prijs

BungalowExperts is een nieuwe speler in de markt van vakantieaanbieders. Uniek en onderscheidend door het aanbieden van bungalowvakanties op een overzichtelijke en transparante manier: BungalowExperts.nl is het enige portal dat de consument direct inzicht biedt in de totaalprijs van een vakantie. 

Een technisch hoogstandje, waar een uitgebreide API koppeling met NextPax voor werd gerealiseerd. Met deze koppeling wordt het aanbod van de gekoppelde vakantieparken realtime weergegeven. Door het toevoegen van diverse zoekfilters bladert de consument makkelijk en snel door de aangeboden vakanties in Nederland en net over de grens.

BungalowExperts.nl is een portal dat in samenwerking met onze collega's van 3W Media werd ontwikkeld. 

Nieuwe speler, nieuwe kansen

Voor BungalowExperts.nl hebben we diverse zaken mogen ontwikkelen en denken we daarnaast actief mee in het inzetten van verschillende online marketing kanalen:

  • Nieuwe en onderscheidende huisstijl inclusief ontwikkeling logo
  • Responsive online portal www.bungalowexperts.nl
  • Koppeling met NextPax
  • Online marketing
  • Email marketing
  • Social marketing

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

*Verplichte velden * *
*
Onze vrienden