'Toen het idee kwam om een vakantiebestemming te combineren met elementen uit het boerenleven, dachten we: dit is het!' Prosuco zorgde ervoor dat Bospark Aagjeshoeve in de markt kwam te staan.

Een droom die uitkwam!

Voor Bas en Gea de Jong was het agrarische leven niet onbekend. Toen ze de mogelijkheid kregen om een recreatiecentrum over te nemen in Drenthe, kregen ze het perfecte idee! Een combinatie van een vakantiebestemming met elementen uit het boerenleven. Een zo ontstond de droom, namelijk Bospark Aagjeshoeve. 

Voor deze nieuwe camping met klein budget, gingen wij aan de slag. Wij mochten het logo, de huisstijl en een nieuwe website ontwerpen. Een leuke uitdaging omdat de exacte plannen voor de camping nog niet helemaal concreet waren. Ook gedurende de opbouw van de camping, hebben we Bas en Gea support kunnen bieden. We zijn nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen!

Wat hebben we mogen realiseren?

  • Nieuw logo & huisstijl
  • Een mobile-first website met SSL-certificering
  • Integratie van het boekingssysteem Tommy 2.0
  • Ontwerp plattegrond

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden