Frankrijk, Spanje, Portugal of België.. Welk land wordt het? Vakantiehuis, bungalow, tent of villa.. Welke accommodatie kies je? Boekjebungalow.nl heeft alle mogelijkheden voor jou verzameld en dat tegen de laagste prijzen. Zo vind je gegarandeerd de perfecte locatie!

Overzicht, controle & vindbaarheid

Meer overzicht in het aanbod van vakantiewoningen op de website, meer controle over de gemaakte boekingen en een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Dit waren de wensen van Remco en Heidy Lok van Boekjebungalow.nl tijdens onze eerste kennismaking. Het was een leuke uitdaging om het aanbod vakantiewoningen door heel Europa makkelijk boekbaar en vindbaar te maken. In samenwerking met onze collega’s van Tommy Booking Support hebben we de woningen gekoppeld en een uitgebreide zoek & boek functie op de website ontwikkeld zodat bezoekers in een paar stappen de juiste vakantiewoning kunnen vinden en boeken. Daarnaast hebben we een uitgebreid SEO en SEA stappenplan gemaakt waardoor de site goed vindbaar is in alle google zoekmachines. Bij de indeling en het vullen van de site hebben we rekening gehouden met deze strategie. De website staat sinds begin 2020 live en heeft (ondanks de corona-dip) een goed resultaat.

Voor Boekjebungalow.nl realise(e)r(d)en wij:

  • Nieuw logo & huisstijl
  • Een mobile-first website in drie talen, uiteraard met SSL Certificering
  • Integratie van het boekingssysteem Tommy 2.0
  • Online marketing traject met 
      • SEO: organische optimalisatie Nederlands
      • SEA: Google Ads

Word jij onze volgende case?

Ben je op zoek naar een partner die branche kent, die weet voor welke uitdagingen je staat? Die aan een half woord genoeg heeft om jou te verrassen met praktische en betaalbare oplossingen? Of gewoon nieuwsgierig naar onze frisse blik op jouw bedrijf? Wij komen graag bij je langs!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden