Menu

Online marketing strategie

Samen werken aan uw online marketing strategie

Voor bedrijven in de recreatiebranche is het soms lastig om naast de dagelijkse werkzaamheden ook nog een online marketing strategie te bedenken en uit te voeren. Voor die bedrijven biedt Prosuco een betaalbare uitkomst. Samen met u kijken wij naar uw online wensen en hoe wij dit kunnen realiseren. En als wij eenmaal een goede online marketing strategie hebben opgesteld, zorgen wij er voor dat deze uitgevoerd en bijgehouden wordt. Zo zorgen we voor meer boekingen, effectieve marketing en online resultaat.

Uw online marketing strategie begint offline

Voordat uw online strategie geïmplementeerd kan worden, moet er offline gekeken worden naar een aantal zaken. Zo wordt de doelgroep geanalyseerd en gesegmenteerd. Zo weet u precies wie uw doelgroep is en waar de marketing zich op zal richten. Vervolgens is er de mogelijkheid om te kijken naar de huisstijl van uw onderneming. Deze kunnen wij, als daar voordeel uit te halen is, optimaliseren zodat deze aansluit bij uw visie. Daarnaast kunnen wij u helpen bij:

  • Het opstellen van prijslijsten en brochures.
  • Het ontwerpen van vakantiemagazines, zowel offline als online!
  • Het opzetten van een direct mail.

Als uw offline uitstraling is vastgesteld, dan kunnen we met uw online strategie beginnen.

De 4 onderdelen van uw online marketing strategie

Om met uw online marketing strategie het optimale resultaat te kunnen behalen, werken wij bij Prosuco met 4 verschillende online marketing technieken.

SEOAllereerst gebruiken wij Zoekmachine Optimalisatie of SEO. Met SEO proberen wij de bezoeker zo goed mogelijk te voorzien van de informatie die hij zoekt. Dit doen wij door webpagina's te schrijven gericht op veelgebruikte zoektermen die relevant zijn voor uw bedrijf. Door dit goed te doen zal uw bedrijf op een goede positie in de zoekresultaten weergeven worden. Zodoende zullen mensen sneller in contact kunnen komen met uw bedrijf.

SEA: Naast SEO gebruiken wij ook advertenties in zoekmachines of SEA. Door juist in te zetten op bepaalde zoekwoorden, proberen wij uw bedrijf op een van de eerste vier (betaalde) zoekresultaten te krijgen. Zo springt u sneller bij de bezoeker in het oog. 

Social marketingEen derde techniek van uw online marketing strategie is social marketing. Hierbij worden verschillende social media, zoals Facebook en Instagram, aangehaald om uw marketing doelstellingen te behalen. Dit kan zijn het aantal bezoekers vergroten, maar bijvoorbeeld ook het aantal boekingen vergroten. 

E-mail marketingTen slotte gebruiken wij E-mail marketing. Aan de hand van nieuwsbrieven kunnen wij uw bezoekers op de hoogte houden van mooie acties en aanbiedingen. Hiermee vergroot kunt u een band opbouwen met uw gasten en het aantal boekingen en bezoekers van uw website vergroten.

Uw sparringpartner voor een betere marketing strategie

Wij zullen altijd proberen een oplossing te bieden voor de uitdagingen en problemen die u heeft. Dat maakt Prosuco een perfecte sparringpartner. Samen zullen wij een goede online marketing strategie opzetten en u van stap tot stap blijven adviseren over de beste route die u kunt bewandelen. Dus... Stapt u met ons de ring in?

 Online marketing strategie

 Uw eerste stap naar een nieuwe online marketing strategie begint hier

*Verplichte velden * *
*