Menu

Online marketing strategie

Samen werken aan de online marketing strategie

Voor bedrijven in de recreatiebranche is het soms lastig om naast de dagelijkse werkzaamheden ook nog een online marketing strategie te bedenken en uit te voeren. Voor die bedrijven biedt Prosuco een betaalbare uitkomst. Samen kijken we naar jouw online wensen en hoe wij dit kunnen realiseren. En als wij eenmaal een goede online marketing strategie hebben opgesteld, zorgen wij er voor dat deze uitgevoerd en bijgehouden wordt. Zo zorgen we voor meer boekingen, effectieve marketing en online resultaat.

Een online marketing strategie begint offline

Voordat de online strategie geïmplementeerd kan worden, moet er offline gekeken worden naar een aantal zaken. Zo wordt de doelgroep geanalyseerd en gesegmenteerd. Zo weet je precies wie jouw doelgroep is en waar de marketing zich op zal richten. Vervolgens is er de mogelijkheid om te kijken naar de huisstijl van uw onderneming. Deze kunnen wij, als daar voordeel uit te halen is, optimaliseren zodat deze aansluit bij de visie van jou en je bedrijf. Daarnaast kunnen wij helpen bij:

  • Het opstellen van prijslijsten en brochures.
  • Het ontwerpen van vakantiemagazines, zowel offline als online!
  • Het opzetten van een direct mail.

Wanneer de offline uitstraling is vastgesteld, kunnen we met de online strategie beginnen.

De 4 onderdelen van een online marketing strategie

Om met online marketing strategie het optimale resultaat te kunnen behalen, werken wij bij Prosuco met 4 verschillende online marketing technieken.

  1. SEOAllereerst gebruiken wij Zoekmachine Optimalisatie of SEO. Met SEO proberen wij de bezoeker zo goed mogelijk te voorzien van de informatie die hij zoekt. Dit doen wij door webpagina's te schrijven gericht op veelgebruikte zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Door dit goed te doen zal je op een goede positie in de zoekresultaten weergeven worden. Zodoende zullen mensen sneller in contact kunnen komen met jouw bedrijf.
  2. SEA: Naast SEO gebruiken wij ook advertenties in zoekmachines of SEA. Door juist in te zetten op bepaalde zoekwoorden, proberen wij jouw bedrijf op een van de eerste vier (betaalde) zoekresultaten te krijgen. Zo spring je sneller bij de bezoeker in het oog. 
  3. Social marketingEen derde techniek van uw online marketing strategie is social marketing. Hierbij worden verschillende social media, zoals Facebook en Instagram, aangehaald om uw marketing doelstellingen te behalen. Dit kan zijn het aantal bezoekers vergroten, maar bijvoorbeeld ook het aantal boekingen vergroten. 
  4. E-mail marketingTen slotte gebruiken wij E-mail marketing. Aan de hand van nieuwsbrieven kunnen wij bezoekers op de hoogte houden van mooie acties en aanbiedingen. Hiermee bouw je een band op met de bezoekers van de site en gasten en heb je de kans om het aantal boekingen en bezoekers van uw website vergroten.

Een betere marketingstrategie

Wij zullen altijd proberen een oplossing te bieden voor de uitdagingen en problemen die je hebt. Dat maakt Prosuco een perfecte partner. Samen zullen wij een goede online marketing strategie opzetten en je stap voor stap blijven adviseren over de beste route die je kunt bewandelen. 

 Online marketing strategie

De eerste stap naar een nieuwe online marketing strategie begint hier

*Verplichte velden * *
*