Meer Duitse gasten op je website én op je camping of vakantiepark? Wij kennen de Duitse markt en helpen jou ook te scoren bij onze Oosterburen.

Nederland blijft een populair vakantieland voor onze Oosterburen. Zeker een vakantie aan de kust is voor veel Duitsers een heerlijke manier van vakantie vieren, maar ook andere regio's in Nederland kunnen rekenen op een groeiende populariteit bij Duitsers. Denk hierbij aan de Veluwe, Achterhoek en Limburg. We kunnen ons dan ook heel goed voorstellen dat de Duitse gast voor jouw camping of vakantiepark heel interessant is. Wij hebben deze markt voor jou onderzocht en gaan graag voor je aan de slag om meer Duitse bezoekers naar je website te trekken en te zorgen dat deze bezoekers ook hun boeking bij jouw camping of vakantiepark realiseren.

Deutsche Gründlichkeit is hierbij van belang want de Duitse gast komt niet zomaar naar je park. Heeft een Duitser echter een aangenaam verblijf bij je gehad, kun je rekenen op een trouwe gast die je ook nog eens aanbeveelt bij familie en vrienden. 

En er zijn meer redenen om Duitse gasten te trekken...

  • Duitsers hebben andere vakantieperiodes. In een rustige tijd kun je je marketing daarom op Duitse gasten richten en zo toch je park vol boeken.
  • Duitsland heeft een enorm potentieel met meer dan 80 miljoen inwoners.
  • Duitsers zijn dol op korte vakanties en kiezen daarvoor een bestemming die niet te ver weg is.

 

Hoe kunnen wij je helpen om meer Duitse gasten naar je camping of vakantiepark te trekken?

  • Zoekmachineoptimalisatie om beter gevonden te worden in de Duitse zoekmachines
  • Google Ads specifiek voor de Duitstalige markt
  • Social Media beheer voor je Duitstalige kanalen
  • Contact met Duitstalige influencers
  • E-mailmarketing voor Duitsers

We hebben goed onderzocht hoe Duitse gasten zoeken en converteren en weten dus wat nodig is om ze te bereiken en een boeking te laten maken. Op verschillende innovatieve manieren helpen we jou bij het bereiken van je Duitse gast.

Hoe kun je de Duitse markt efficiënt bereiken? Wij denken graag met je mee!

* Verplichte velden * *
*
Onze vrienden