Meer Duitse gasten?

Marketingcamping

Duitse gasten op jouw camping of vakantiepark ontvangen? Prosuco vertelt precies wat daarvoor nodig is!

Wil je meer Duitse gasten op je website én op je camping of vakantiepark? Wij kennen de Duitse markt en helpen jou ook te scoren bij onze Oosterburen. Lees hier waar kansen liggen en hoe we je precies kunnen helpen.

Nederland als populaire bestemming

Nederland blijft een populair vakantieland voor onze Oosterburen. Zeker een vakantie aan de kust is voor veel Duitsers een heerlijke manier van vakantie vieren, maar ook andere regio's in Nederland kunnen rekenen op een groeiende populariteit bij Duitsers.

Denk hierbij aan de Veluwe, Achterhoek en Limburg. We kunnen ons dan ook heel goed voorstellen dat de Duitse gast voor jouw camping of vakantiepark heel interessant is.

Een iets andere doelgroep

Wij hebben deze markt voor jou onderzocht en gaan graag voor je aan de slag om meer Duitse bezoekers naar je website te trekken en te zorgen dat deze bezoekers ook hun boeking bij jouw camping of vakantiepark realiseren.

Deutsche Gründlichkeit is hierbij van belang want de Duitse gast komt niet zomaar naar je park. Heeft een Duitser echter een aangenaam verblijf bij je gehad, kun je rekenen op een trouwe gast die je ook nog eens aanbeveelt bij familie en vrienden. 

En er zijn meer redenen om Duitse gasten te trekken...

  • Duitsers hebben andere vakantieperiodes. In een rustige tijd kun je je marketing daarom op Duitse gasten richten en zo toch je park vol boeken.
  • Duitsland heeft een enorm potentieel met meer dan 80 miljoen inwoners.
  • Duitsers zijn dol op korte vakanties en kiezen daarvoor een bestemming die niet te ver weg is.

Met Prosuco meer Duitse gasten en vakantiegangers bereiken

Meer Duitse gasten bereiken

Hoe kunnen wij je helpen om meer Duitse gasten naar je camping of vakantiepark te trekken?

  • Zoekmachineoptimalisatie om beter gevonden te worden in de Duitse zoekmachines
  • Google advertenties specifiek voor de Duitstalige markt
  • Social Media beheer voor je Duitstalige kanalen
  • E-mailmarketing voor Duitsers
  • Duitse websites

We hebben goed onderzocht hoe Duitse gasten zoeken en converteren en weten dus wat nodig is om ze te bereiken en een boeking te laten maken. Op verschillende innovatieve manieren helpen we jou bij het bereiken van je Duitse gast.

En het grootste voordeel: we hebben twee Duitse moedertaalsprekers in ons team om je te helpen de Duitse markt te veroveren!