Menu

Hoger in Google

Met uw camping hoger in Google?

Als eigenaar in de recreatiebranche heeft u het vaak erg druk. Daardoor blijft er weinig tijd over voor belangrijke zaken zoals uw (online) marketing. Loopt u ook tegen vraagstukken aan zoals;

  • Hoe kom ik hoger in Google?
  • Hoe zet ik op de juiste manier social media in?
  • Hoe haal ik rendement uit mijn nieuwsbrieven?
  • Hoe haal ik meer mensen naar mijn website?
  • Hoe krijg ik meer boekingen?

En meer van dat soort vragen? Door jaren lange ervaring in de recreatie- en marketingbranche mogen wij ons, met gepaste trots, marketingspecialisten noemen. U bent bij ons dan ook voor al uw marketing vraagstukken op de juiste plek. 

 

Hoger in Google in de recreatiebrancheHoe wij uw marketing uit handen nemen?

Wij weten maar al te goed dat uw gasten het aller belangrijkste zijn. Daar zetten wij in onze marketing strategie altijd de klant centraal. Uw klant is ons uitgangspunt. Wie is uw klant? Welke behoefte heeft uw klant? En natuurlijk, hoe kunnen we uw klant het beste bereiken? Door het antwoord op deze vragen te onderzoeken kunnen wij de ideale marketingmix voor u samenstellen. Voor alle facetten uit deze mix hebben wij professionals in huis. Wilt u hoger komen in Google? Onze SEO specialisten zullen uw website beter vindbaar maken. Ook als u meer rendement wilt halen uit uw nieuwsbrieven of meer conversie wilt halen uit uw Google Ads campagnes bent u aan het juiste adres. Een team van specialisten  staat voor u klaar om gezamenlijk uw (online) marketing uit handen te nemen. 

Bent u ook een ondernemer uit de recreatiebranche? En wilt u ook hulp om bijvoorbeeld hoger in Google te komen? Neem dan eens contact met ons op.

Ja! Ik wil mijn camping ook hoger in Google!


 

Sterker online door samenwerking

De ideale marketingmix voor de recreatie verkrijg je niet door alleen, maar juist door samen te werken. Van het creëren van nieuwe websites en gebruiksvriendelijke boekingssystemen tot het laten maken van uw eigen camping app. Benieuwd naar onze vrienden? Wij stellen ze graag aan je voor.

3w media 

Ons officiële zusterbedrijf 3wMedia creëert de meest innovatie en converterende websites die hoger in Google staan.

AICN 

Al ruim 30 jaar ervaring in de recreatie sector op het gebied van reserveringssoftware en recreatieapps.

Tommy Booking Support

Meer boekingen uit uw online kanaal? Tommy Booking Support biedt reserveringssoftware voor kleine en middelgrote recreatiebedrijven. 

Recreatie-Apps

 De beste en meest gebruiksvriendelijke Gastgemak App voor Camping, Bungalowpark en hotel wordt ontwikkeld door onze vrienden van Recreatie-Apps.

Recron partner

Als Recron Topadviseur en Partner kunnen wij u het allerbeste bieden op het gebied van recreatie.

5 tips om hoger in Google te komen

Er zijn zeker ook punten die u zelf kunt uitvoeren om beter zichtbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom deze 5 tips om beter vindbaar te zijn.

  1. Zorg voor een goede en overzichtelijke opbouw van uw website. 
  2. Bent u met uw bedrijf al actief op social media? Nee? Meld uw camping aan bij Facebook!
  3. Meld u aan bij Google Mijn Bedrijf. Op deze manier bent u ook lokaal beter vindbaar.
  4. Zorg regelmatig voor nieuwe teksten op uw website. Op deze manier weet Google dat u uw website altijd netjes up to date houdt. Schrijf bijvoorbeeld regelmatig nieuwsberichten of blog artikelen.
  5. heeft u veel connecties in de recreatiebranche? Misschien willen zij wel een verwijzing naar uw website op hun domein plaatsen. Verwijzingen van en naar je website boosten de vindbaarheid van uw website.

Vind u dit allemaal toch wat lastig? Wilt u graag meer ondersteuning bij uw marketing activiteiten?

Wij helpen u graag verder. Geef ons eens een belletje. Of kom eens langs op ons kantoor. De koffie staat klaar!


 

Wist u trouwens al dat wij een gecertificeerd Google Partner zijn?

 

Meer informatie over onze diensten?

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Wilt u bijvoorbeeld hoger in Google komen? Of misschien wel volledig ontzorgd worden op het gebied van uw marketing activiteiten?

Wij staan u graag te woord.

*Verplichte velden * *
*