Hoger komen in Google?

Prosuco marketingbureau expertises

Als eigenaar in de recreatiebranche heb je het vaak erg druk. Daardoor blijft er weinig tijd over voor belangrijke zaken zoals (online) marketing. Loop jij ook tegen vragen aan zoals:

  • Hoe kom ik hoger in Google?
  • Hoe zet ik op de juiste manier social media in?
  • Hoe haal ik rendement uit mijn nieuwsbrieven?
  • Hoe haal ik meer mensen naar mijn website?
  • Hoe krijg ik meer boekingen?

En meer van dat soort vragen? Door jaren lange ervaring in de recreatie- en marketingbranche mogen wij ons, met gepaste trots, marketingspecialisten noemen. Je bent bij ons dan voor al jouw marketing vraagstukken op de juiste plek. 

Hoe wij jouw marketing uit handen nemen?

Wij weten maar al te goed dat jouw gasten het aller belangrijkste zijn. Daar zetten wij in onze marketing strategie altijd de klant centraal. Jouw klant is ons uitgangspunt. Wie is jouw klant? Welke behoefte heeft die klant? En natuurlijk, hoe kunnen we deze het beste bereiken?

Door het antwoord op deze vragen te onderzoeken kunnen wij de ideale marketingmix voor je samenstellen. Voor alle facetten uit deze mix hebben wij professionals in huis.

Jouw website boosten

Wil jij jouw website boosten en hoger komen in Google? Of wil jij dat jouw website beter gevonden wordt waardoor jij meer aanvragen binnenkrijgt? Onze SEO-specialisten zullen jouw website beter vindbaar maken wat ervoor zorgt dat jij meer nieuwe leads binnen zal krijgen en daardoor ook meer aanvragen. 

Ook wanneer je meer rendement wilt halen uit nieuwsbrieven of meer conversie wilt halen uit Google Ads campagnes ben je bij ons aan het juiste adres. Een team van specialisten staat voor je klaar om gezamenlijk jouw (online) marketing uit handen te nemen. 

Ben je ook een ondernemer in de recreatiebranche? En zoek je hulp om bijvoorbeeld hoger in Google te komen? Neem dan eens contact met ons op.

Ja! Ik wil mijn camping ook hoger in Google!

 

Sterker online door samenwerking

De ideale marketingmix voor de recreatie verkrijg je niet door alleen, maar juist door samen te werken. Van het creëren van nieuwe websites en gebruiksvriendelijke boekingssystemen tot het laten maken van uw eigen camping app. Benieuwd naar onze vrienden? Wij stellen ze graag aan je voor.

3w media 

Ons officiële zusterbedrijf 3wMedia creëert de meest innovatie en converterende websites die hoger in Google staan.

AICN 

Al ruim 30 jaar ervaring in de recreatie sector op het gebied van reserveringssoftware en recreatieapps.

Tommy Booking Support

Meer boekingen uit uw online kanaal? Tommy Booking Support biedt reserveringssoftware voor kleine en middelgrote recreatiebedrijven. 

Recreatie-Apps

 De beste en meest gebruiksvriendelijke Gastgemak App voor Camping, Bungalowpark en hotel wordt ontwikkeld door onze vrienden van Recreatie-Apps.

Recron partner

Als Recron Topadviseur en Kennispartner kunnen wij u het allerbeste bieden op het gebied van recreatie.

5 tips om hoger in Google te komen

Er zijn zeker ook punten die je zelf kan uitvoeren om beter zichtbaar te zijn in zoekmachines zoals Google. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom deze 5 tips om beter vindbaar te zijn.

  1. Zorg voor een goede en overzichtelijke opbouw van de website. 
  2. Ben je met jouw bedrijf al actief op social media? Nee? Meld dan meteen jouw camping aan bij Facebook en Instagram!
  3. Meld je aan bij Google Mijn Bedrijf. Op deze manier is jouw bedrijf lokaal beter vindbaar.
  4. Zorg regelmatig voor nieuwe teksten op je website. Op deze manier weet Google dat jij je website altijd netjes up to date houdt. Schrijf bijvoorbeeld regelmatig nieuwsberichten of blog artikelen.
  5. Heb je veel connecties in de recreatiebranche? Misschien willen zij wel een verwijzing naar jouw website op hun domein plaatsen. Verwijzingen van en naar je website boosten de vindbaarheid van de website.

Wil je graag meer ondersteuning bij jouw marketing activiteiten?

Wij helpen je graag verder. Geef ons eens een belletje. Of kom eens langs op ons kantoor. De koffie staat klaar!

Wist je trouwens al dat wij een gecertificeerd Google Partner zijn?