Social media

Prosuco social media
Wil je meer (of leukere) organische berichten op je tijdlijn plaatsen? Het bijhouden van socialmediakanalen is voor veel bedrijven in de recreatiebranche een arbeidsintensieve taak die er vaak bij inschiet. Zonde, dit is namelijk wel heel waardevol. Daarom helpen we je graag een handje! Ook zijn wij experts in het opzetten van conversiegerichte social advertenties. De targetmogelijkheden zijn oneindig!

Hoe vertaal jij jouw merkidentiteit naar een effectieve social media strategie?

Like it, don't swipe it!


Vergoot je naamsbekendheid

Vrijwel iedereen is actief op minstens één social media platform. Een toegankelijke manier om jouw camping / vakantiepark regelmatig onder de aandacht te brengen.


Bouw langdurige relaties op

De plek om online interacties aan te gaan met je doelgroep en landurige relaties op te bouwen. Maak je recreatiebedrijf persoonlijker door een menselijk gezicht te laten zien.


Target gerichte doelgroepen

Social advertenties geven je de mogelijkheid om gerichte doelgroepen te targeten (op basis van interesses, geografie of bijvoorbeeld websitebezoekers op jouw site).


Genereer meer websitebezoekers

Via je eigen socialmediakanalen kun je meer verkeer naar jouw website sturen. Zorg dat de pagina waar je naar doorlinkt perfect aansluit bij de geplaatste content op social media.