Meer boekingen met e-mailmarketing

Je hebt een vakantiepark of camping waar je trots op bent, maar hoe kan je nou gasten bereiken? Wat dacht je van een digitale nieuwsbrief naar de trouwe gasten? Prosuco is gespecialiseerd in e-mailcampagnes op maat. Samen kijken we naar jouw doelstellingen en ontwerpen we een e-mailnieuwsbrief in eigen huisstijl.

Waarom kiezen voor e-mailnieuwsbrieven?

Door de groei van social media en andere mogelijkheden om online te adverteren lijkt de aandacht voor e-mailmarketing wat minder te worden. Maar vergis je niet! E-mailmarketing is nog steeds zeer effectief en een van de sterkste kanalen voor een hoog ROI (return on investment) voor marketeers. Andere voordelen van e-mailmarketing zijn:

  • Personaliseerbaar
  • Goed meetbaar
  • Heel gericht doelgroep bereiken
  • Betrouwbaar
  • Goedkoop en duurzaam
  • Vele mogelijkheden met marketing automation
  • Goede manier om klanten in contact te houden met je merk

Hoe pakken wij het aan?

Het versturen van een nieuwsbrief is een relatief eenvoudige en goedkope manier om mee te beginnen. Prosuco is reseller van SharpSpring, een professioneel pakket waarmee wij ervoor zorgen dat nieuwsbrieven op de juiste manier verzonden en afgeleverd worden bij de mensen die hier behoefte aan hebben. Geheel volgens de Europese richtlijnen van de AVG/GPDR.

Wij kijken samen hoe we e-mailmarketing in kunnen zetten in combinatie met andere marketingactiviteiten. Je bepaalt zelf hoe vaak je een nieuwsbrief wilt versturen. Prosuco regelt de opmaak, de invulling van de teksten, het inrichten van de klantendatabase en de verzending. 

Na afloop kijken we naar de resultaten van de nieuwsbrief en bepalen we de vervolgstrategie. 

Ben je ook geïnteresseerd in e-mailmarketing?

Of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden