Menu

E-mailmarketing

Meer boekingen met e-mailmarketing

U heeft een vakantiepark of camping waar u trots op bent, maar weet niet goed hoe u uw gasten kunt bereiken? Wat dacht u van een digitale nieuwsbrief naar uw trouwe gasten? Prosuco is gespecialiseerd in e-mailcampagnes op maat. Samen met u kijken we wat uw doelstellingen zijn en ontwerpen we een e-mailnieuwsbrief in uw eigen huisstijl.

Waarom kiezen voor e-mailnieuwsbrieven?

Door de groei van social media en andere mogelijkheden om online te adverteren lijkt de aandacht voor e-mailmarketing wat minder te worden. Maar vergis je niet! E-mailmarketing is nog steeds zeer effectief en een van de sterkste kanalen voor een hoog ROI (return on investment) voor marketeers (bron). Andere voordelen van e-mailmarketing zijn:

  • Personaliseerbaar
  • Goed meetbaar
  • Heel gericht uw doelgroep bereiken
  • Betrouwbaar
  • Goedkoop en duurzaam
  • Vele mogelijkheden met marketing automation
  • Goede manier om klanten in contact te houden met je merk

Hoe pakken wij het aan?

Het versturen van een nieuwsbrief is een relatief eenvoudige en goedkope manier om mee te beginnen. Prosuco is reseller van SharpSpring, een professioneel pakket waarmee wij ervoor zorgen dat uw nieuwsbrieven op de juiste manier verzonden worden en afgeleverd bij de mensen die hier behoefte aan hebben. Geheel volgens de Europese richtlijnen van de AVG/GPDR.

Wij kijken samen met u hoe we e-mailmarketing in kunnen zetten in combinatie met uw andere marketingactiviteiten. U bepaalt zelf hoe vaak u een nieuwsbrief wilt versturen. Prosuco regelt de opmaak, de invulling van de teksten, het inrichten van uw klantendatabase en de verzending. 

Na afloop kijken we naar de resultaten van de nieuwsbrief en bepalen we de vervolgstrategie. Ook heeft u zelf inzicht in de statistieken door in te loggen in uw eigen account.

 

Bent u ook geïnteresseerd in e-mailmarketing of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

*Verplichte velden * *
*