HBO stage Commerciële Economie

Per direct beschikbaar

Ben je bezig met een HBO-opleiding commerciële economie of een vergelijkbare opleiding richting bedrijfskunde, economie of PR/Marketing? Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons team wil komen versterken op de afdeling verkoop. Je krijgt bij ons de kans om mee te draaien in ons bedrijf en je kunt daarbij rekenen op een goede begeleiding. 

Samen met het verkoopteam ben je het visitekaartje van het bedrijf. Je bent commercieel ingesteld en je vindt het leuk om contacten te onderhouden met diverse partijen. Je herkent commerciële kansen en je hebt het talent om dit ook te vertalen in resultaat. 

Opleiding en overige functie-eisen

  • Je bent bezig met een commerciële HBO opleiding
  • Je hebt een collegiale en flexibele instelling
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je houdt van een commerciële uitdaging en hebt geen angst voor de telefoon

Interesse?

Stuur dan je CV en je motivatie naar Janine Messelink via janine@prosuco.nl of neem telefonisch contact op via 0318 - 495 887.

 

Stage online marketing

Ben je op zoek naar een leerzame stageplek voor een meewerkstage of afstudeeropdracht? Tijdens een stage of afstudeeropdracht bij Prosuco maak je kennis met Online Marketing en je leert in de praktijk veel over SEO, SEA en Social Media.

Wij zijn regelmatig op zoek naar een stagiair voor onze afdeling Online Marketing. Heb jij een passie voor online marketing en schrijf je foutloos Nederlands? Je maakt bij Prosuco deel uit van een gezellig en enthousiast team waar je veel verantwoordelijkheid krijgt, maar ook goed wordt begeleid. Stuur dan je CV en je motivatie naar info@prosuco.nl.

Onze stages zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor studies in de richting van communicatie en media.

 

* Verplichte velden * *
*
Onze vrienden