Met plezier werken we samen met een aantal goede vrienden. Want samen met hen halen we het beste uit onze gezamenlijke kennis en vaardigheden. Goede vrienden; waar we niet voor niets in de meeste gevallen al jarenlang mee optrekken.

3w Media is ons zusterbedrijf in Eindhoven. Creatievelingen, Codekrakers en Marketinghelden die geen enkele uitdaging uit de weg gaan.
Tommy Booking Support is het pakket voor online reserveringssoftware voor kleine en middelgrote recreatiebedrijven. Prosuco en Tommy Booking Support delen het kantoor in Veenendaal.
Enormail is een e-mailmarketing programma waarmee wij pakkende, leuke en originele nieuwsbrieven maken.

Met hun jarenlange kennis, ervaring en innovatieve software automatiserenoptimaliseren en personaliseren de specialisten van Stratech (complexe) bedrijfsprocessen van recreatiebedrijven en verbeteren ze de verblijfservaring van jouw gasten!

Met NextPax realiseerden we technische hoogstandjes, in samenwerking met de codekrakers van 3WMedia in Eindhoven.
Prosuco is Recron kennispartner. Samen met de Recron delen we graag onze kennis en zetten we deze pro-actief in naar alle Recron leden. Zo brengen we samen de recreatiebranche verder!

Benieuwd wat onze vriendschappen kunnen opleveren?

Heel graag gaan we elke uitdaging aan, dus neem vooral contact op als je benieuwd bent naar onze inzichten en oplossingen.

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden