Zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization), is heel belangrijk voor je site. Miljoenen mensen gebruiken dagelijks zoekmachines zoals Google en Bing om een site te vinden. En hier wil jij natuurlijk met jouw camping of website wel tussen staan! 

Zoekmachineoptimalisatie in de recreatie

Zoekmachineoptimalisatie betekent eigenlijk dat je ervoor zorgt dat de website optimaal is voor de zoekresultaten in zoekmachines zoals Google en Bing. Door het inzetten van de juiste zoektermen wordt de site gevonden door de juiste doelgroep. 

Wij starten voor jou een zoektermenonderzoek waarin we kijken naar de zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Voor deze zoektermen schrijven we nieuwe teksten en maken we nieuwe pagina's om zo de vindbaarheid van de site te vergroten. 

Ook besteden we aandacht aan technische SEO. Zo kijken we naar de juiste structuur van de website, de laadtijd van de site op alle apparaten en naar een begrijpelijke site voor de verschillende zoekmachines.

De voordelen van zoekmachineoptimalisatie

  • Je site wordt gevonden door een relevante doelgroep
  • de vindbaarheid van de site stijgt voor verschillende zoekmachines zoals Google en Bing
  • Organische vindbaarheid is gratis! Ook wanneer je een lager marketingbudget hebt, kan SEO zorgen voor goede resultaten en meer omzet.

Meer weten over SEO?

Wil jij aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden