De beste websites

Een website is het visitekaartje van je bedrijf! Hier kun je jezelf op je mooist presenteren en het is een perfect middel om gasten naar je camping of vakantiepark te halen. Maar wat is een goed website, aan welke eisen moet hij voldoen en hoe vinden gasten mijn website?

Een goede website is de basis

Een goede website is de basis van al je marketingactiviteiten. Zonder website kunnen gasten je niet vinden, geen verblijf boeken en weten ze niet wat je allemaal te bieden hebt. Ben jij toe aan een nieuwe website? Maak dan gebruik van onze kennis, ervaring en creativiteit voor het maken van een goede website die past bij je bedrijf.

Door onze ruime ervaring weten we hoe we een website moeten indelen en welke navigatiestructuur voor gasten het beste werkt. Wij zorgen er voor dat je website op alle apparaten (mobiel, desktop en tablet) goed en duidelijk functioneert. Je website wordt uitgerust met ons eigen CMS systeem waardoor deze ook eenvoudig en snel bewerkt kan worden. Want een goede website is de basis maar het bijhouden er van is net zo belangrijk en een constant proces.

Een website is maatwerk

Maar hoe onderscheid ik me van de rest? Een goede vraag en daar besteden we dan ook veel aandacht aan in de ontwerpfase van de site. Want elk recreatiebedrijf is anders en dat moet de website natuurlijk ook zijn.

Zeer belangrijk is ook de koppeling met je online boekingsprogramma. Wij werken intensief samen met Tommy Booking Support en zijn expert in de integratie van alle mogelijkheden en functionaliteiten van dit systeem. Daarnaast kunnen wij ook alle andere boekingsprogramma's integreren in de website!

Wat zijn de voordelen?

  • Een goed functionerende responsive website (geschikt voor mobiel, desktop en tablet)
  • Een mooie website is de perfecte basis voor alle marketingactiviteiten
  • Je gasten weten je te vinden en boeken direct online een verblijf

 

Waarom kiezen voor Prosuco?

  • Een ontwerp op maat, uniek voor jouw recreatie-onderneming
  • Alle websites zijn voorzien van de nieuwste technologien
  • Zoekmachine vriendelijke technologie voor betere vindbaarheid
  • Ruime ervaring met het koppelen van boekingssystemen
  • Veel verstand van een goede structuur en menu-indeling
  • Onderhoud website via eigen eenvoudig CMS systeem
  • Invulling website wordt verzorgd door creatieve tekstschrijvers

Check ook onze portfolio

Bekijk onze diploma's

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat een nieuwe website kost? Wij vertellen je graag meer en sturen je een offerte op maat!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden