Wil je online en/of offline adverteren voor jouw camping of vakantiepark om meer mensen te bereiken? Er zijn veel kanalen die je hiervoor kunt gebruiken, maar uit welk kanaal haal jij nou de beste resultaten?

Hoe wil je adverteren?

De eerste vraag is natuurlijk; wie wil je bereiken met jouw advertentie? Wil je de mensen die je website al hebben bezocht een advertentie laten zien, wil je mensen kennis laten maken met jouw camping of vakantiepark via een regionale folder of wil je juist een andere doelgroep bereiken die specifieke zoektermen gebruikt?

Het is goed om na te denken over je doelgroep en waarom je die eigenlijk wil bereiken. Wat verwacht je van je advertentie? Wil je juist meer verkeer naar je site of wil je meer aanvragen via de telefoon? 

En dan de volgende vraag; hoe wil je adverteren? Wil je via social media adverteren of toch liever offline in een krant of folder? Of wil je graag bovenaan staan in Google? Een hoop vragen, en wij helpen je met het vinden van een antwoord!

Online adverteren

Online adverteren is een goede manier om meer bezoekers naar je site te halen. In zoekmachines zoals Google en Bing zien we dat advertenties altijd bovenaan staan en dat deze veel verkeer opleveren. Organische vindbaarheid van een site is een zeer belangrijke basis, maar wanneer je deze goed op orde hebt is adverteren een goede volgende stap. Met online adverteren kan je denken aan:

  • Adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing
  • Adverteren op social media zoals Instagram, Facebook en Youtube

Met online adverteren zorg je er bijvoorbeeld voor dat jij bovenaan komt te staan in de zoekresultaten. Ook kan je nieuwe doelgroepen aanspreken om je naamsbekendheid te vergroten.

Offline adverteren

Wil je liever offline adverteren of wil je offline advertenties inzetten als extra marketingmiddel naast online advertenties? Wij kunnen je helpen met de vormgeving, teksten en plaatsing van je advertentie.

Voordelen van adverteren

  • Je vergroot je naamsbekendheid
  • Je bereikt doelgroepen die je met organische vindbaarheid (nog) niet kan bereiken
  • Je vergroot de vindbaarheid van je site

Wil je ook adverteren?

Wij helpen je graag met strategie en uitvoering. Neem contact op, we ontmoeten je graag!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden