Bij Prosuco zorgen we altijd dat we de beste resultaten nastreven. Dit doen we door verschillende online- en offline marketing activiteiten te combineren om zo de perfecte strategie voor jou te kunnen implementeren. 

Wat doen we voor deze resultaten?

Onze online marketing activiteit is in verschillende onderdelen op te splitsen. We maken gebruik van verschillende tools om jouw website te analyseren en om te kunnen zien hoe mensen naar jouw website komen, wat ze op jouw website doen, welke pagina's bezoeken, hoe lang ze op de pagina's blijven etc. Kort gezegd: wij analyseren al het verkeer naar jouw website om onze marketingactiviteiten zo effectief mogelijk in te kunnen zetten.

SEO en SEA

Met die gegevens kunnen we vervolgens aan de Search Engine Optimisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) gaan werken. We zorgen er voor dat de juiste pagina's te vinden zijn op je website zodat je beter gevonden kan worden in Google. Daarnaast zetten we met SEA op de juiste zoekwoorden in zodat de gast naar jouw park geleid wordt. 

Nieuwsbrieven

Ook kunnen we nieuwsbrieven maken voor onze klanten. In de nieuwsbrieven kun je nieuwe acties, aanbiedingen, activiteiten en nog veel meer vermelden. Het is dus dé manier om ontwikkelingen en nieuwtjes over jouw park bekend te maken. Zo houden we de gasten en potentiële gasten op de hoogte over jouw park.

Social media marketing

Heb je geen zin of geen tijd om jouw social media kanalen up-to-date te houden? Geen probleem. Wij zorgen er voor dat al jouw sociale media worden bijgewerkt en dat er regelmatig wat op jouw sociale media wordt geplaatst. Zo houd jij extra tijd over voor je gasten.

Offline marketing

Naast online marketing kun je bij ons ook terecht voor je offline marketing. Wij zorgen voor de juiste direct mail-campagnes en advertenties in de juist bladen, tijdschriften, kranten en andere vormen van drukwerk.  

Een helpende hand voor de beste resultaten

Wij zijn jouw helpende hand voor de beste resultaten. Met Prosuco als partner heb je:

  • De beste SEO resultaten: goede vindbaarheid in Google.
  • De beste SEA resultaten binnen het marketingbudget.
  • Pakkende nieuwsbrieven die altijd aanspreken.
  • Een mooi en effectief social media profiel voor interactie met de klant.
  • Mooie direct-mail campagnes.
  • Resultaat om trots op te zijn.

Met Prosuco als partner heb je dus een totale online en offline marketing oplossing. Dat kun je aan ons overlaten!

Wil je de beste resultaten?

Neem dan nu contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

* Verplichte velden * * * *
*
Onze vrienden