We kunnen er met z'n allen niet omheen: het coronavirus Covid-19 houdt ons land in zijn greep. De voorzorgsmaatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het virus maximaal te controleren treffen iedereen. Bij Prosuco werken alle medewerkers de komende periode vanuit huis en we gebruiken tools als Slack en Zoom om met elkaar te communiceren.

Voor jou als ondernemer in de recreatiesector is thuiswerken hoogstwaarschijnlijk geen reële optie en je staat voor lastige keuzes. Wij helpen je graag met duidelijke communicatie via je website, social media en e-mail. 

 

Ongetwijfeld komen er op dit moment veel vragen op je af: "Kan mijn camping of vakantiepark gewoon open blijven? Hoe lang gaat dit duren? Hoe informeer ik mijn gasten?

Als het gaat om communicatie geven we je graag advies en ondersteuning. Uiteraard houden we ons als Recron kennispartner hierbij aan de adviezen van HISWA/Recron die een online corona helpdesk hebben opgezet. Neem dan ook gerust even contact met ons op om jouw situatie te bespreken en samen met ons een plan van aanpak te maken.

Wees up-to-date

Een goed idee is sowieso om bezoekers van je website direct te informeren omtrent het laatste nieuws. Voor diverse klanten hebben wij daartoe een pop-up op hun website geplaatst die verwijst naar een informatieve pagina over corona. Op deze pagina kun je een antwoord geven op veel gestelde vragen en laten weten wat je doet. Bekijk de website van Wedderbergen om deze pop-up te zien of kijk naar Buitenplaats Mechelerhof waar vanaf de homepage wordt gelinkt naar een informatiepagina over corona.

Bekijk op ons blog nog meer tips die je kunt gebruiken in je communicatie. 

Wat zijn je plannen tijdens corona?

Hoe wil je op dit moment zichtbaar zijn? Veel bedrijven stoppen advertentiecampagnes wat het adverteren voor jou mogelijk juist wat voordeliger maakt. Bovendien zijn veel mensen thuis en is de kans groot dat ze in elk geval online aan het oriënteren zijn. Google Ads, e-mailcampagnes en social media kunnen je helpen om deze mensen te bereiken en on top of mind bij ze te blijven. Wees ook gerust creatief in je uitingen, laat online zien hoe mensen kunnen kamperen in hun eigen woonkamer door een tent te bouwen of laat het animatieteam dansjes doen die je deelt via social media. 

Maak nu al plannen voor ná corona

Mark Rutte was duidelijk in zijn toespraak, we gaan de strijd winnen van corona. En dus is nu het moment om alvast na te denken over jouw plan van aanpak als de gekte rondom corona gaat liggen. Bedenk alvast welke acties je dan gaat inzetten, want dat is het moment dat mensen weer vakanties gaan boeken. 

Hier kunnen we je mee helpen 

We maken graag een afspraak, maar liefst wel online

bijvoorbeeld via Zoom of Skype

* Verplichte velden * *
*
Onze vrienden