Blog

De laatste online trends, webinnovaties en ontwikkelingen binnen de wereld van online marketing!

19 september 2022

Prosuco en Tommy Booking Support: samen #1 in online boeken

Je hebt vrienden en je hebt goede vrienden, Tommy Booking Support is een voorbeeld van een echt goede vriend. We werken al jaren samen, delen hetzelfde kantoorpand en zijn dus altijd dicht bij elkaar. Handig (en leuk) voor ons, maar ook voor jou! Want zo heb je met een samenwerking met Prosuco en Tommy meteen alles onder één dak.

Tommy Booking Support is het meest gebruikte alles-in-één reserveringssysteem voor campings en vakantieparken. Ben je op zoek naar een totaalpakket waarbij automatisering, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid worden gecombineerd met een website die maximaal resultaat oplevert? Dan ben je bij Tommy en Prosuco aan het juiste adres.

De voordelen van Tommy

Tommy Booking Support is gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Voor campings en vakantieparken biedt Tommy een reserveringssysteem dat simpel of juist heel uitgebreid kan zijn. Je hebt bij Tommy verschillende opties voor jouw website:

  • Zoek & Boek module waarin gasten gemakkelijk een verblijf kunnen boeken. Kampeerplaatsen en accommodaties worden hierin meegenomen zodat een vakantie zo geboekt is!
  • Prijzenmatrix; een volledig overzicht van alle prijzen zodat websitebezoekers meteen kunnen zien wat er nog te boeken is voor welke prijs.
  • Boeken vanuit de plattegrond; zodat iedereen zijn favoriete plekje kan uitkiezen en de gehele camping of het gehele vakantiepark kan zien.
  • Dynamic Pricing; volledig geautomatiseerd aanpassen van je prijzen afhankelijk van de bezettingsgraad en de periode tussen het moment van boeken en aankomst.
  • En nog veel meer!

Alles in één

Wanneer je kiest voor een samenwerking met Prosuco en Tommy heb je alles in één. Wij zorgen ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor jouw doelgroep en het gebruiken van Tommy. Samen kijken we naar de opties die het beste bij jou en jouw bedrijf passen. Van online vindbaarheid tot nieuwsbrieven en van adverteren tot social mediabeheer.

Wat houdt dit in? We implementeren het reserveringssysteem in jouw (nieuwe) site zodat mensen gemakkelijk een vakantie kunnen boeken. Daarnaast kijken we naar andere belangrijke elementen zoals een juiste structuur binnen de website en de zoek & boek.

Natuurlijk onderzoeken we tevens de extra mogelijkheden van Tommy om jouw gasten nog beter te bereiken. Denk daarbij aan aankomst- en vertreknotificaties om jouw gasten te laten weten dat hun vakantie eraan komt en ze na afloop een review te laten schrijven. Ook kijken we naar de beste teksten en structuur van jouw accommodaties om deze op een aantrekkelijke manier op de site te vertonen.

Meer weten?

Omdat Tommy Booking Support onze partner is, kijken we voor jouw bedrijf naar de beste combinatie. Een goede website met een overzichtelijk boekingssysteem met bijpassende online- en offline marketing zorgen ervoor dat gasten jou weten te vinden.

Contact