Wat wil jij nog bereiken?

Geplaatst : 22 augustus 2019

De zomer komt ten einde en de eerste scholen zijn alweer begonnen. Het was een prachtige zomer met heerlijk weer, hoe is de zomer verlopen op jouw camping of vakantiepark? Zijn er dingen die je volgend jaar anders wil doen? 

Bereid je voor op het naseizoen!

Er komt weer een rustigere periode aan waarin je tijd hebt om alle online en offline marketingmiddelen eens goed te bekijken. Zijn de socialmediakanalen nog up-to-date? Staat alle informatie op de site nog goed? En kan je al wat berichten klaarzetten voor het naseizoen? Je hebt misschien weer een hoop volgers erbij gekregen deze zomer en deze volgers wil je natuurlijk wel behouden. Deel bijvoorbeeld de nieuwe prijzen voor 2020 of leuke kortingen in het naseizoen, zo blijven gasten jouw camping of vakantiepark in de gaten houden!

Wat wil jij nog bereiken?

Wat wil je nog bereiken?

Het najaar is ook de ideale periode om eens na te denken over het nieuwe seizoen. Hoe is afgelopen zomer gegaan en wat zou je nog willen bereiken? Wat zou je volgend jaar anders doen? Het stellen van doelen en het uitwerken van een planning kan je helpen in de drukkere periode. Wanneer je al een planning hebt is het gemakkelijker om je hieraan te houden.

Heb je wat hulp nodig bij het stellen van doelen en het bepalen van een strategie? Wij denken graag met je mee! Bij Prosuco ben je aan het juiste adres voor je online en offline marketing zoals:

  • Socialmediaberichten en advertenties (denk aan Instagram, Facebook en LinkedIn)
  • De organische vindbaarheid van je site vergroten met het schrijven van nieuwe teksten
  • E-mail nieuwsbrieven verzenden naar jouw klantenbestand
  • Het maken van brochures of flyers.

Daarnaast denken wij ook op strategisch niveau met je mee zoals het maken van doelgroepanalyse en de ontwikkeling van een eigen huisstijl. Wij stellen samen met jou een planning op zodat we allebei weten waar we aan toe zijn. Zo kan jij je focussen op jouw gasten en heb je geen zorgen over de marketing van jouw camping of vakantiepark!

Wat wil jij nog bereiken?

Toe aan een nieuwe website?

Dit kan ook een heel goed moment zijn om eens kritisch naar je eigen website te kijken. Is deze nog relevant, is de stijl nog van deze tijd, functioneert alles nog goed? Onze vrienden van 3w Media kijken graag eens kritisch mee naar de website, zo begin je het volgende seizoen met een frisse website.

Samen stappen zetten

Nieuwsgierig naar opties voor jouw camping of vakantiepark? Zoek je een professional die eens met een frisse blik kijkt naar de marketing en communicatie om zo samen nieuwe stappen te zetten? Neem contact op!

Contact

Onze vrienden