Blog

De laatste online trends, webinnovaties en ontwikkelingen binnen de wereld van online marketing!

15 maart 2024

Waarom goed fotomateriaal essentieel is voor meer boekingen

Een succesvolle website met een boekingssysteem vormt de basis voor online zichtbaarheid en het krijgen van boekingen. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat potentiële gasten daadwerkelijk een positieve indruk krijgen van wat jouw camping of vakantiepark te bieden heeft?

Dat creëer je door kwalitatieve foto's en video's te laten schieten van jouw camping of vakantiepark.

Goed foto- en videomateriaal kan enorm bijdragen aan meer online boekingen. Waarom? Dat leggen we je graag uit.

Creëer extra sfeer en beleving

Goed fotomateriaal, en vooral ook video's, voegen echt iets toe aan de beleving van potentiële gasten. Het geeft gasten een voorproefje van wat ze kunnen verwachten tijdens hun verblijf op jouw camping of vakantiepark. Net zoals een opvallende knop of header op een website meer klikken genereert, wekt goed foto- en videomateriaal meer interesse bij potentiële gasten.

Ze krijgen een goed beeld van de sfeer, de faciliteiten/voorzieningen, kampeerplaatsen/accommodaties en de ligging van de camping of het vakantiepark. Want onze ervaren foto- en videograaf maakt ook schitterende dronebeelden! 

Videograaf voor campings

In welke periode moet je nieuw foto- en videomateriaal laten schieten?

Wees op tijd met het schieten van foto- en videomateriaal. Het liefst voor de zomer. Er zijn vaak al een aantal gasten op de camping of het vakantiepark en het lentezonnetje komt vaak door. Een foto met beleving én lekker weer zorgt toch voor een betere indruk. 

Laat het hoogseizoen maar van start gaan, je bent nu helemaal voorbereid!

Prosuco: jouw partner in foto- en videomateriaal

Maar hoe krijg je goed foto- en videomateriaal? Daar zorgt Prosuco voor. We hebben een ervaren foto- en videograaf in ons team die graag langskomt om de sfeer, faciliteiten en verblijfsmogelijkheden vast te leggen. En... hij maakt zelfs dronebeelden om de ligging van jouw camping of vakantiepark vast te leggen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. We zijn te bereiken via telefoon en mail.