Menu

Tips voor meer boekingen

Geschreven op 15 April 2019.

De lente is begonnen en het nieuwe vakantieseizoen komt er weer aan. Is uw camping of vakantiepark er al klaar voor? Of nog belangrijker, heeft u al voldoende boekingen binnen? Wij geven u een aantal tips voor het verhogen van de boekingen van uw camping of vakantiepark.

Meer boekingen via de website

Wanneer u online meer boekingen wilt behalen is een goedwerkende website natuurlijk erg belangrijk. Bezoekers moeten gemakkelijk de weg kunnen vinden en de boekingsmodule moet dan ook klantvriendelijk zijn. Wij kijken naar uw camping of vakantiepark, uw doelstellingen en een site die daarbij past. Bij het realiseren van de website kijken we naar:

 • Responsive websites
 • Realisatie en integratie van reserveringssoftware van AICN Automatisering, Tommy Booking Support, Stratech en Maxxton
 • Conversie optimalisatie
 • Gebruikersvriendelijk & flexibel Content Management Systeem

Tips voor meer boekingen

Online marketing in de recreatie

Na het maken van een website is het natuurlijk van belang dat bezoekers uw site goed kunnen vinden. Dit kunnen we doen op verschillende manieren:

 • SEO (Search Engine Optimization)
  Wij zorgen ervoor dat u goed wordt gevonden op uw merknaam maar ook kijken we naar de vindbaarheid van uw site op relevante zoektermen. Heeft u bijvoorbeeld bijzondere faciliteiten of ligt uw camping of vakantiepark in de buurt van een grotere stad? Hier houden we allemaal rekening mee wanneer we aan de slag gaan met de SEO voor uw website.

 • SEA (Search Engine Advertising)
  Adverteren via Google en Bing kan uw bereik flink vergroten. Hiervoor is zeker niet altijd een hoog budget nodig, vanaf €5 per dag kunt u al adverteren. Wij kijken naar uw doelgroep, passende zoektermen en schrijven pakkende advertenties die meer mensen naar uw website zullen leiden.
 • E-mailmarketing
  Nieuwsbrieven zijn altijd een goede manier om gasten meer informatie te geven over uw camping of vakantiepark of ze nog even te herinneren aan een fijne vakantie die ze bij u hebben doorgebracht. Deel de laatste kortingen voor de schoolvakanties of kondig alvast het animatieprogramma voor het nieuwe seizoen aan. Wij ontwerpen en schrijven een nieuwsbrief die past bij uw huisstijl, uw doelgroep en uw doel.
 • Social media
  Adverteren via Facebook? Meer volgers krijgen via Instagram of leuke video’s plaatsen op YouTube? Wij helpen u met alle social media werkzaamheden en kijken ook hierbij weer naar uw doelgroep, uw huisstijl en uw doelstellingen.

Wilt u alle bovenstaande middelen inzetten voor de online marketing of alleen met SEO meer bezoekers en boekingen krijgen? U kunt bij ons uw eigen pakket samenstellen zodat u de online marketing krijgt die helemaal aansluit bij uw doelen.

Tips voor meer boekingen

Wat kunt u zelf doen om uw boekingen te verhogen?

Natuurlijk zijn er ook manieren waarop u zelf meer boekingen kunt krijgen voor uw vakantiepark of camping. Denk dan bijvoorbeeld aan kortingen voor het hoogseizoen, speciale arrangementen voor gezinnen of een aanbieding voor uw vaste gasten. Zoekt u een marketingspecialist die met u mee kan denken over passende en effectieve acties? Prosuco is hiervoor de ideale partner!

Uw marketingspecialist voor meer boekingen

Met onze jarenlange ervaring in de recreatiebranche zijn wij de ideale partner voor uw bedrijf. We komen altijd met passend advies en nieuwe ideeën om u te laten zien wat uw investering in online marketing kan opleveren.

Benieuwd hoe wij ervoor gaan zorgen dat u meer boekingen krijgt? Neem contact op en wij vertellen u graag meer!