Prosuco en Tommy Booking Support: samen #1 in online boeken

Geplaatst : 30 september 2020

Je hebt vrienden en je hebt goede vrienden, Tommy Booking Support is een voorbeeld van een goede vriend. We werken al jaren samen, zitten in hetzelfde gebouw en eten iedere maandag samen een broodje kroket tijdens de gezamenlijke lunch. Handig (en leuk) voor ons, maar ook voor jou! Want zo heb je met een samenwerking met Prosuco en Tommy meteen alles onder 1 dak.

Tommy Booking Support is het meest gebruikte alles-in-één reserveringssysteem voor campings en vakantieparken. Ben je op zoek naar een totaalpakket waarbij automatisering, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid centraal staat? Dan ben je bij Tommy en Prosuco aan het juiste adres.

De voordelen van Tommy

Tommy Booking Support is gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor zowel grote als kleine recreatiebedrijven. Voor campings en vakantieparken biedt Tommy een reserveringssysteem die simpel of juist heel uitgebreid kan zijn. Je hebt bij Tommy verschillende opties voor jouw website:

  • Zoek & Boek module waarin gasten gemakkelijk een verblijf kunnen boeken. Kampeerplaatsen en accommodaties worden hierin meegenomen zodat een vakantie zo geboekt is!
  • Prijzenmatrix; een volledig overzicht van alle prijzen zodat websitebezoekers meteen kunnen zien wat er nog te boeken is voor welke prijs.
  • Boeken vanuit de plattegrond; zodat iedereen zijn favoriete plekje kan uitkiezen en meteen de gehele camping of het gehele vakantiepark kan zien.
  • En nog veel meer!

Prosuco en Tommy Booking Support

Alles in één

Wanneer je kiest voor een samenwerking van Prosuco en Tommy heb je alles in één. Wij zorgen ervoor dat jouw site geoptimaliseerd is voor jouw doelgroep en het gebruiken van Tommy. Samen kijken we naar de opties die het beste bij jou en jouw bedrijf past.

Wat houdt dit in? We implementeren het reserveringssysteem in jouw (nieuwe) site zodat mensen gemakkelijk een vakantie kunnen boeken. Daarnaast kijken we naar andere belangrijke elementen zoals responsiviteit (kunnen mensen met een mobiele telefoon boeken?) en een juiste structuur binnen de website en de zoek & boek.

Daarnaast kijken we naar de extra mogelijkheden van Tommy om zo jouw gasten nog beter te bereiken. Zo maken we aankomst- en vertreknotificaties om jouw gasten te laten weten dat hun vakantie eraan komt en ze na afloop een review te laten schrijven. Ook kijken we naar de beste teksten en structuur van jouw accommodaties om deze op een aantrekkelijke manier op de site te vertonen.

De beste combinatie

Omdat Tommy Booking Support onze partner is, kunnen we voor jouw bedrijf kijken naar de beste combinatie. Een goede website, overzichtelijk boekingssysteem met bijpassende online- en offlinemarketing zorgen ervoor dat gasten jou weten te vinden.

Contact

Onze vrienden