Inhaakkalender 2021

Geplaatst : 28 januari 2021

Een inhaakkalender speciaal voor de recreatie

Je weet het best, regelmatig een leuk berichtje op Facebook of Instagram plaatsen helpt om jouw camping of vakantiepark on top of mind te houden bij gasten. Maar wat kun je elke keer plaatsen? Waar haal je de inspiratie vandaan?

Ontdek nu de inhaakkalender 2021 van Prosuco, een kalender speciaal voor bedrijven in de recreatiebranche. In deze kalender geven we je handige tips hoe je je marketing het best kunt inzetten op bepaalde dagen in het jaar, en hoe je daar perfect op kunt inspelen.

Waar is de inhaakkalender voor bedoeld?

In de inhaakkalender geven we je elke maand tips en inspiratie die je kunt gebruiken in de marketing naar je gasten. Denk hierbij aan belangrijke dagen, sportevenementen en schoolvakanties. De Prosuco inhaakkalender 2021 brengt jou meer creativiteit in de marketing. Van januari tot en met december, in elke maand zijn er talloze leuke dagen waar jij als recreatieondernemer van kunt profiteren met een speciaal berichtje.

Zet jouw camping of vakantiepark online in de spotlight met originele berichtjes die de aandacht trekken en zorgen voor meer bereik en engagement.

Naar de inhaakkalender

Hoe speel ik in op bepaalde dagen?

Het inspelen op bepaalde dagen is van essentieel belang. Kies een dag waarop jij je als bedrijf kunt onderscheiden t.o.v. je concurrenten. Heb je in je aanbod veel knusse, sfeervolle en comfortabele accommodaties? Gebruik dan Valentijnsdag, Vaderdag en Moederdag. Prikkel je gasten met een onvergetelijke, romantische vakantie naar jouw park! In de Prosuco inhaakkalender staat precies hoe jij met je marketing op deze dagen heel goed kunt inspelen. De mogelijkheden om meer bezoekers naar je park te halen zijn eindeloos!

Inhaakkalender 2021

Welke marketingactiviteiten zijn voor mijn bedrijf van belang?

Voor iedere (feest)dag is er een marketingactiviteit die daar op aansluit. Maar eerst moet je de volgende vragen aan jezelf stellen, om te weten te komen welke marketingactiviteit(en) bij jouw bedrijf past:

  • Wat willen mijn gasten?
  • Waarmee kan ik ze prikkelen?
  • Heeft mijn bedrijf al naamsbekendheid gecreëerd?

Het inzetten van social media is een mooie gelegenheid om je bedrijf te laten groeien. Via social media kan je bijvoorbeeld leuke deals aankondigen maar ook bepaalde faciliteiten of accommodaties uitlichten. Bij Prosuco snappen we dat er soms geen tijd is om een succesvol media account te onderhouden. Schakel ons dan ook gerust in. Wij zijn graag je helpende hand!

Effectief je marketing inzetten met de inhaakkalender

In de inhaakkalender vertellen we je welke mogelijkheden er voor jouw onderneming zijn. Wil je ook je marketing effectief inzetten? Neem dan gerust eens een kijkje. In de Prosuco inhaakkalender staan veel ideeën en tips voor elke maand van het jaar. O ja… en vergeet niet ons te volgen via FacebookInstagram of LinkedIn zodat we je maandelijks kunnen herinneren aan de inhaakkalender.

De inhaakkalender bekijken

Onze vrienden