Hoe zorg je ervoor dat gasten terugkomen?

Geplaatst : 26 augustus 2020

2020 gaat in de boeken als een bijzonder jaar. Het seizoen is anders gestart dan we gewend zijn en dit bracht veel onzekerheid en vragen met zich mee. Gelukkig zagen we in het voorjaar dat de vraag naar een ‘vakantie in eigen land’ toenam en dat we hier voor veel campings en vakantieparken op in konden spelen.

Mede dankzij deze uitzonderlijke omstandigheden heb je waarschijnlijk ook meer nieuwe gezichten mogen verwelkomen op je camping / park, dan in de voorgaande jaren. Nederlanders hebben dit jaar meer dan ooit kunnen ontdekken hoe mooi ons eigen land is. Hoe zorg je ervoor dat deze gasten bij je terugkomen?

Hoe zorg je ervoor dat gasten terugkomen?

Wij geven je graag een aantal tips!

Hoe zonde zou het namelijk zijn als de gasten die dit jaar jouw camping / park hebben bezocht het laten bij een eenmalig vakantiebezoek? Dat willen we niet! Grijp deze unieke kans dus vooral aan en zorg dat deze gasten jouw camping / park niet uit oog verliezen. Ook al zijn de zomervakantieplannen voor 2021 misschien al wel gemaakt (ofwel doorgeschoven), er zijn nog genoeg kansen voor het nieuwe seizoen. Breng alle mogelijkheden in kaart en verruim de blik van je gasten (of verras ze misschien wel!). Een paar punten waar je alvast over na kan denken:

  • Kan er al geboekt worden voor 2021? Zo ja, laat je gasten dit weten!
  • Bied een leuke korting aan voor vroegboekers.
  • Vergeet de communicatie tijdens deze rustigere maanden niet. Maak gebruik van je socialmediakanalen en nieuwsbrieven om mensen bij te praten over jouw camping of vakantiepark.

Daarnaast is het ook niet vanzelfsprekend dat je terugkerende gasten volgend jaar weer terugkomen. Het is ook belangrijk om deze, al bestaande band, warm te houden. Geef deze gasten dus wat extra waardering en laat ze merken dat je het fijn vindt dat ze al meerdere malen jouw camping / park hebben aangedaan.

Wij hebben hier genoeg leuke ideeën over! Neem contact met ons op om een aantal passende mogelijkheden door te nemen.

Neem contact op

Onze vrienden