Menu

“BING BONG”, wakker worden!

Geschreven op 22 March 2019.

Goed gevonden worden door bezoekers die een camping of vakantiepark zoeken via Google is natuurlijk erg belangrijk. Maar onderschat de zoekmachine Bing zeker niet. Bing krijgt steeds meer bezoekers en met name in Duitsland is er een grote groei te zien.

Beter gevonden worden via Bing

Per maand heeft Bing namelijk 11 miljoen unieke Duitse bezoekers, dit staat gelijk aan 81 miljoen zoekopdrachten. Vooral voor de Duitse markt maar zeker ook de groeiende Nederlandse markt is aandacht besteden aan Bing het zeker waard!

Wij kunnen u helpen om ervoor te zorgen dat uw vakantiepark of camping beter gevonden wordt via Bing. Met SEO en SEA werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de doelgroep uw website weet te vinden.

Beter gevonden worden via Bing

Adverteren via Bing

Bing groeit als zoekmachine en trekt dus ook meer consumenten aan. Interessant voor ons als marketingbureau maar ook interessant voor u. Via Bing kunt u een doelgroep bereiken die u wellicht nog niet bereikt heeft.

Door de SEO en/of SEA voor uw camping of vakantiepark te focussen op Bing kunnen uw resultaten snel verbeteren. Een bijkomend voordeel is dat adverteren via Bing vaak goedkoper is dan adverteren via Google. U behaalt dus voor hetzelfde budget meer vertoningen, kliks en uiteindelijk meer boekingen.

Marketingadvies voor uw camping of vakantiepark

Bing biedt steeds meer mogelijkheden op gebied van SEO en SEA. Wij denken graag met u mee om uw camping of vakantiepark op de kaart te zetten in Bing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als online marketingbedrijf in de recreatiebranche? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Contact