BING BONG, wakker worden!

Geplaatst : 22 maart 2019

Goed gevonden worden door bezoekers die een camping of vakantiepark zoeken via Google is natuurlijk erg belangrijk. Maar onderschat de zoekmachine Bing zeker niet. Bing krijgt steeds meer bezoekers en met name in Duitsland is er een grote groei te zien.

Beter gevonden worden via Bing

Per maand heeft Bing namelijk 11 miljoen unieke Duitse bezoekers, dit staat gelijk aan 81 miljoen zoekopdrachten. Vooral voor de Duitse markt maar zeker ook de groeiende Nederlandse markt is aandacht besteden aan Bing het zeker waard!

Wij kunnen je helpen om ervoor te zorgen dat jouw vakantiepark of camping beter gevonden wordt via Bing. Met SEO en SEA werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de doelgroep de website weet te vinden.

Beter gevonden worden via Bing

Adverteren via Bing

Bing groeit als zoekmachine en trekt dus ook meer consumenten aan. Interessant voor ons als marketingbureau maar ook interessant voor jou. Via Bing kan je een doelgroep bereiken die je wellicht nog niet bereikt hebt.

Door de SEO en/of SEA voor jouw camping of vakantiepark te focussen op Bing kunnen resultaten snel verbeteren. Een bijkomend voordeel is dat adverteren via Bing vaak goedkoper is dan adverteren via Google. Je behaalt dus voor hetzelfde budget meer vertoningen, kliks en uiteindelijk meer boekingen.

Marketingadvies voor jouw camping of vakantiepark

Bing biedt steeds meer mogelijkheden op gebied van SEO en SEA. Wij denken graag met je mee om jouw camping of vakantiepark op de kaart te zetten in Bing. Wil je weten wat wij voor kunnen betekenen als online marketingbedrijf in de recreatiebranche? Neem dan contact met ons op, wij vertellen je graag meer!

Contact

Onze vrienden