Ervaringen Social Media Workshop

Geplaatst : 10 december 2019

Waarschijnlijk heb je inmiddels vast al wel een keer iets over een Social Media Workshop voorbij zien komen. Lijkt jou een Social Media Workshop ook wel interessant maar kun je nog lastig inschatten of het relevant is voor jou? Inmiddels heb ik, Jeanin (Online Marketeer), al drie leuke sessie georganiseerd. Twee bij ons kantoor in Veenendaal en eentje bij onze vrienden van 3w Media in Eindhoven. Hoe ziet zo’n sessie er ongeveer uit? Nou, zo! ;-)

Ervaringen social media workshop

Leerzaam en gezellig. Dat is de feedback die ik tot dusver heb teruggekregen van de degene die de workshop hebben gevolgd.

“Leuke interactieve workshop. Naast veel informatie was er ook ruimte voor de praktische uitvoering en vragen vanuit de groep. Hierbij werd soms afgeweken of extra diep ingezoomd op een bepaald onderwerp, maar omdat dit vragen zijn die bij de deelnemers speelden binnen het bedrijf was dit erg nuttig!” – Marloes | Kriemelberg BushCamp

Wist jij dat...?

De workshop begint met een blik op de toekomst en de trends die momenteel spelen. Hierna analyseren we alle interessante socialmediakanalen en rijk ik veel praktische tips aan per kanaal. Weet jij bijvoorbeeld welk socialmediakanaal momenteel meer wordt gebruikt? Instagram of toch Facebook? Of welke socialmediakanaal het hardst is gegroeid qua gebruik ten opzichte van 2018? YouTube of Instagram? Je leert het allemaal, waardoor de puzzelstukjes langzaam op z'n plek vallen.

"De workshop was erg nuttig voor mij. Ik heb veel info gehad over waar op te letten, hoe presenteer je je bedrijf en wat speelt er op social media. Het fijne vond ik dat we het geleerde ook gelijk in praktijk konden brengen en de groep niet zo groot was zodat er veel persoonlijke aandacht en hulp was. Ik ging naar huis met veel tips en trics. Kortom, een echte aanrader!" - Caroline | Siblu Camping de Oase

Social Media Workshop Prosuco

Na de lunch gaan we dieper in op de content. Wat slaat aan en wat niet? Hoe vaak moet je berichten plaatsen op alle kanalen? Hoe maak je het jezelf makkelijker om leuke content te plaatsen? Uiteraard is er ook genoeg tijd vrij gehouden om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Daar leer je namelijk uiteindelijk het meest van!

Onze vrienden