Een eigen app voor jouw camping of vakantiepark

Geplaatst : 16 juli 2021

Op zoek naar een handige app voor jouw camping of vakantiepark? Recreatie-apps helpt je verder!

Wat is een recreatie-app?

Eerst even wat over de app. Recreatie-apps.nl is per 1 januari 2021 overgenomen door Prosuco. Voor ons een logische stap, want zo hebben we onze diensten nog verder uit kunnen breiden. Wij zorgen ervoor dat jouw app aansluit bij de andere online marketing en jouw website.

Een recreatie-app geeft jouw gasten en jezelf meer gemak. In de app kun je informatie, foto’s en video’s delen die handig en/of leuk zijn voor jouw gasten. Ook is het een handige manier om te communiceren met de gasten. Is er een noodgeval waar iedereen vanaf moet weten? Of wil je een seintje geven dat de bingo bijna begint? Stuur een pushbericht naar alle gebruikers! Ook is de app te gebruiken voor bijvoorbeeld het bestellen van eten en het bekijken van de plattegrond. Kortom, een app is onmisbaar!

De app is gemakkelijk te downloaden en te gebruiken. Een informatieboekje op het park is dus niet meer nodig, de app heeft alle informatie binnen handbereik!

Wat kan ik met de app?

Nou wij kunnen eerder de vraag stellen; wat niet? Een eigen app is de ideale manier om jouw gasten van informatie te voorzien. Wat kan er allemaal gedeeld worden in de app?

  • Praktische informatie
  • Foto’s en video’s
  • Nieuws
  • Openingstijden van de faciliteiten
  • Programma’s, bijvoorbeeld het animatieprogramma
  • Tips over de omgeving
  • Broodjes bestellen
  • Versturen van pushberichten over belangrijk nieuws of mededelingen

Een app is de ideale manier om met jouw gasten te communiceren tijdens hun vakantie. De app is daarnaast ook beschikbaar in 4 talen (Nederlands, Engels, Frans en Duits).

Handig voor de gast én voor jou

De app is dus een perfecte manier om jouw gasten op de hoogte te houden over alles wat te maken heeft met jouw camping of vakantiepark. Dit is niet alleen handig voor jouw gast, maar ook voor jou! Want dit scheelt je een hoop werk en tijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw camping? Vraag een demo aan of neem contact op. Het team van Recreatie-apps staat iedere werkdag voor je klaar!

Onze vrienden