Blog

De laatste online trends, webinnovaties en ontwikkelingen binnen de wereld van online marketing!

21 september 2023

Prosuco en WeMa Mobile starten samenwerking

Augustus 2023, Hardenberg/Veenendaal - WeMa Mobile en Prosuco zijn overeengekomen dat alle Recreatie-App gebruikers door WeMa Mobile worden gemigreerd naar de nieuwe en innovatieve Leisure App van WeMa Mobile. 

Augustus 2023, Hardenberg/Veenendaal - WeMa Mobile en Prosuco zijn overeengekomen dat alle Recreatie-App gebruikers door WeMa Mobile worden gemigreerd naar de nieuwe en innovatieve Leisure App van WeMa Mobile. 

Beide partijen hebben daarvoor een overeenkomst gesloten, waarmee alle gebruikers worden gemigreerd van het ene naar het andere platform. Gerben Weening (eigenaar Prosuco) en Wesley Dubbink (mede-eigenaar WeMa Mobile B.V.) kozen met enthousiasme voor deze samenwerking. 

Gerben: ‘Als full-service marketingbureau willen wij onze klanten het beste van het beste bieden als het gaat om het inzetten van marketing voor een beter rendement, meer boekingen en tevreden gasten. Onze App was daarbij één van de middelen die van veel toegevoegde waarde is. Voor continuïteit in kwaliteit en techniek hebben we ervoor gekozen om WeMa Mobile als partner in te schakelen. Met hun team zijn zij in staat om 100% te focussen op het doorontwikkelen van de Leisure app en bieden zij een scala aan mogelijkheden voor onze klanten en hun gasten.

Wesley vult aan: “Ook wij zijn erg blij met deze samenwerking. Onze gezamenlijke passie voor de recreatiebranche belooft veel moois voor de toekomst. Met het stabiele platform van onze Leisure App bieden we een mooie meerwaarde. Ook kijken we uit naar het verder ontwikkelen en koppelen van mooie extra’s. Denk aan het koppelen van deursloten, het verder integreren van mijn-omgevingen en meer innovaties die op de planning staan”.

Over Prosuco

Prosuco is marketingspecialist in de recreatiebranche. Met alle kennis over de recreatie én (online) marketingkanalen, zorgt Prosuco voor het optimaliseren van omzet en bezetting voor meer dan 150 recreatiebedrijven.

Over WeMa Mobile

WeMa Mobile is specialist in het ontwikkelen van app-platformen. Met de WeMa Leisure App heeft WeMa een platform ontwikkeld voor recreatiebedrijven die méér willen bieden aan hun gasten. Praktische-up to date informatie voor elke gast die aankomt en verblijft op het park. Met altijd het streven naar efficiëntie en eenduidige communicatie naar uw gasten.

Meer informatie op www.wemaleisure.nl.