Zien we jou op de Recreatie Vakbeurs?

Geplaatst : 15 november 2019

Op 26, 27 en 28 november is het weer zover: de Recreatie Vakbeurs van 2019. In de Evenementenhal in Hardenberg verzamelen alle bedrijven in de recreatiebranche zich om hun producten en diensten te presenteren. Natuurlijk zijn we met het team van Prosuco ook aanwezig.

Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je vindt het wel op de Recreatie Vakbeurs… Van sanitairgebouw tot glampingaccommodatie en van hondenpoepzakje tot animatieteam: waar je ook maar naar op zoek bent. Tussen alle aanbieders vind je echter maar één full-service marketingspecialist in de recreatie: Prosuco. We nodigen je van harte uit om je op onze stand helemaal te laten bij praten over alles wat je wilt (en moet) weten over de online marketing van jouw recreatiebedrijf.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze collega’s Gerben, Janine, Wijbrianne en Cees-Jan ontmoeten je graag persoonlijk en delen hun kennis en ervaring graag met je. Zij zijn op de hoogte van alle snelle veranderingen in de wereld van (online) marketing en praten je graag bij of geven je een snelle en heldere analyse van diensten en tools die voor jouw recreatiebedrijf een must zijn.

Full-service = Veel meer dan marketing

Maar wist je bijvoorbeeld dat wij naast online marketing nog veel meer voor jou kunnen doen? Je kan bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een nieuwe website, direct mail campagnes, het ontwerpen en drukken van brochures, het opstellen van advertenties en advertorials voor in printmedia en nog veel meer. Aan Prosuco heb je een all-round partner. Grote kans dat we je dus altijd wel érgens mee kunnen helpen.

Wil je meer weten?

Kom dan naar de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg op 26, 27 en 28 november. Je vindt ons op standnummer 403. Kom gezellig langs onder het genot van een kopje koffie of een hapje en een drankje. Zeker weten dat je altijd wel een béétje wijzer naar huis gaat.

Onze vrienden