Je eigen Recreatie-App

Geplaatst : 01 juli 2022

Je gasten vooraf maar ook tijdens hun verblijf op de hoogte houden van nieuws en acties? Informeer naar de mogelijkheden van een eigen app! De Recreatie-App van Prosuco biedt volop mogelijkheden om info en acties te delen, maar ook om meer omzet te realiseren voor je park. Wat doet de Recreatie-app precies?

Handige app voor gasten

Met Recreatie-Apps houd je gasten op de hoogte van het laatste nieuws, verstrek je ze snel en op een praktische manier informatie én realiseer je extra omzet.

  • Informeer je gast
  • Aanvullende omzet door verkoop van bijproducten
  • Verzend (lokale) pushberichten
  • Houd iedereen up-to-date

Extra omzet

De bestelmodule is een handige optionele toevoeging voor jouw eigen Recreatie-App. Via de bestelmodule kunnen gasten eenvoudig en snel broodjes, boodschappen of bijvoorbeeld snacks online via de app te bestellen, waar en wanneer ze dat willen. 

In een paar simpele stappen is de bestelling voltooid. Verleid gasten met aantrekkelijke foto's en omschrijvingen van je aangeboden producten om zo je omzet te verhogen.

Iedereen kan de app gebruiken

Het is haast niet meer weg te denken; een mobiel. Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een mobiel om met elkaar te communiceren of om informatie op te zoeken. En daar liggen precies de kansen voor jou als campingeigenaar! De app is namelijk een extra communicatiemiddel die zowel Android- als iOS gebruikers kunnen downloaden. Je bereikt er dus heel veel extra gasten mee!

De app wordt gezien als een makkelijk middel om bijvoorbeeld snel het animatieprogramma of belangrijk nieuws voor de komende periode te delen. Dit kan via ons backofficesysteem. Hierin kun je berichten toevoegen die direct getoond worden in de app. Efficiënt en handig.

Onderhoud op het park

Wordt er aankomend weekend onderhoud gepleegd aan de faciliteiten of ergens anders op het park? Via een pushbericht, een bericht waarin je in het kort belangrijke informatie vermeld, kan je jouw gasten direct bereiken. Hebben gasten locatievoorzieningen aanstaan en mag de app hen berichten sturen? Dan krijgen ze een pop-upmelding van de informatie die jij zojuist gedeeld hebt. Door regelmatig een pushbericht te sturen blijft jouw app altijd top on mind bij de gasten, waardoor ze de app sneller gebruiken om bepaalde informatie op te zoeken.

Jouw eigen app

Prosuco helpt je graag met het realiseren van een eigen Recreatie-App, waarin je van alles kan uitlichten; het animatieprogramma, leuke tips in de omgeving, alle faciliteiten en nog veel meer! Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Meer over jouw eigen recreatie-app

Onze vrienden