Menu

Blog

De laatste updates van onze marketinghelden op het gebied van online trends, webinnovaties en ontwikkelingen binnen de wereld van Online Marketing!

16 september 2019

Wij bieden een nieuwe workshop aan!

Wil je graag meer met social media doen, maar weet je niet precies hoe je dit succesvol kunt inzetten? Het hoeft niet lastig te zijn, mits je over de juiste kennis beschikt. Daarin schuilt namelijk de basis voor wat wel en niet werkt.

29 augustus 2019

9 van de 10 campings maken deze grote fout!

Als je een blog of nieuwspagina op je website hebt, dan wil je zorgen dat mensen dit gaan lezen. Dit doe je natuurlijk door een leuk blog- of nieuwsbericht te schrijven. Maar wist je dat, bij het aantrekken van bezoekers, de titel misschien wel belangrijk

SEO

22 augustus 2019

Wat wil jij nog bereiken?

De zomer komt ten einde en de eerste scholen zijn alweer begonnen. Het was een prachtige zomer met heerlijk weer, hoe is de zomer verlopen op jouw camping of vakantiepark?

09 augustus 2019

Beter gevonden worden in Google

Beter gevonden worden in Google? Dat wil natuurlijk iedereen met een eigen website. Hoog in de zoekmachines ben je namelijk het beste vindbaar voor je potentiële bezoekers. Hier lees je praktische tips voor jouw vakantiepark of camping!

25 juli 2019

Linkbuilding: hoe doe je het?

Een goede linkstructuur is ontzettend belangrijk om goed vindbaar te zijn in Google. En hoe krijg je een goede linkstructuur? Door te linkbuilden. Daarom hier een aantal tips wat jij kan doen om goede links naar je website te krijgen.

SEO

24 juni 2019

Ben je klaar voor 2020?

De zomer staat voor de deur, en de eerste hittegolf is (bijna) een feit. Dat betekent dat het hoogseizoen in aantocht is. Maar dat betekent ook dat je je kan gaan voorbereiden op 2020. Want je moet op tijd klaar zijn voor het nieuwe jaar.

14 juni 2019

Gasten vinden en verbinden

Hoe zorg je ervoor dat gasten bij je terugkomen? Als camping of vakantiepark kan het soms een hele klus zijn om gasten aan je te verbinden. Zoek je wat inspiratie of nieuwe ideeën voor jouw bedrijf?

29 mei 2019

Hoe vind je nieuw personeel?

Het hoogseizoen komt eraan en misschien ben je nog op zoek naar personeel voor deze drukke periode. Maar hoe pak je dit het beste aan? Prosuco denkt met je mee.

14 mei 2019

Ik wil je iets vertellen

Storytelling is een sterk middel om een vakantiepark aan te prijzen en de gasten aan een park te binden. Maar wat is storytelling en hoe werkt het? En het belangrijkste: hoe kan je het gebruiken?

25 april 2019

Social Media in de recreatiebranche

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. En ook niet uit de recreatiebranche. Want je kan het op allerlei manieren gebruiken om jouw park in een goed daglicht te zetten. Maar waar kan je social media allemaal voor gebruiken?

15 april 2019

Tips voor meer boekingen

Is jouw camping of vakantiepark al klaar voor het nieuwe seizoen? En zijn er al voldoende boekingen binnen? Wij geven een aantal tips voor het verhogen van de boekingen van een camping of vakantiepark.

22 maart 2019

“BING BONG”, wakker worden!

Met een camping of vakantiepark beter gevonden worden in Bing? Wij helpen je verder met SEO en SEA werkzaamheden en geven advies!

15 maart 2019

5 online marketingtrends voor 2019

We zitten al even in 2019, en daarom wordt het tijd om eens te kijken naar wat 2019 op marketing gebied gaat betekenen. Want er zitten wat veranderingen aan te komen!

11 maart 2019

Online marketing 2019

In 2019 aan de slag met de online marketing van jouw camping of vakantiepark? Prosuco denkt graag met je mee over de mogelijkheden!