Menu

Blog

De laatste updates van onze marketinghelden op het gebied van online trends, webinnovaties en ontwikkelingen binnen de wereld van Online Marketing!

24 juni 2019

Ben je klaar voor 2020?

De zomer staat voor de deur, en de eerste hittegolf is (bijna) een feit. Dat betekent dat het hoogseizoen in aantocht is. Maar dat betekent ook dat je je kan gaan voorbereiden op 2020. Want je moet op tijd klaar zijn voor het nieuwe jaar.

14 juni 2019

Gasten vinden en verbinden

Hoe zorg je ervoor dat gasten bij je terugkomen? Als camping of vakantiepark kan het soms een hele klus zijn om gasten aan je te verbinden. Zoek je wat inspiratie of nieuwe ideeën voor jouw bedrijf?

29 mei 2019

Hoe vind je nieuw personeel?

Het hoogseizoen komt eraan en misschien ben je nog op zoek naar personeel voor deze drukke periode. Maar hoe pak je dit het beste aan? Prosuco denkt met je mee.

14 mei 2019

Ik wil je iets vertellen

Storytelling is een sterk middel om een vakantiepark aan te prijzen en de gasten aan een park te binden. Maar wat is storytelling en hoe werkt het? En het belangrijkste: hoe kan je het gebruiken?

25 april 2019

Social Media in de recreatiebranche

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. En ook niet uit de recreatiebranche. Want je kan het op allerlei manieren gebruiken om jouw park in een goed daglicht te zetten. Maar waar kan je social media allemaal voor gebruiken?

15 april 2019

Tips voor meer boekingen

Is jouw camping of vakantiepark al klaar voor het nieuwe seizoen? En zijn er al voldoende boekingen binnen? Wij geven een aantal tips voor het verhogen van de boekingen van een camping of vakantiepark.

22 maart 2019

“BING BONG”, wakker worden!

Met een camping of vakantiepark beter gevonden worden in Bing? Wij helpen je verder met SEO en SEA werkzaamheden en geven advies!

15 maart 2019

5 online marketingtrends voor 2019

We zitten al even in 2019, en daarom wordt het tijd om eens te kijken naar wat 2019 op marketing gebied gaat betekenen. Want er zitten wat veranderingen aan te komen!

11 maart 2019

Online marketing 2019

In 2019 aan de slag met de online marketing van jouw camping of vakantiepark? Prosuco denkt graag met je mee over de mogelijkheden!